Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lionel Messi is de beste speler van het WK 2022!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Dubbel in de finale en een plek aan de top van de voetbalgeschiedenis! Lionel Messi is uitgeschakeld op het WK 2022, dat werd beloond met een titel in de finale. De 35-jarige Argentijnse aanvallende middenvelder won de veel gemiste titel omdat zijn laatste kans daartoe voor hem komt. En het was moeilijk.

Topscorer tegen Saoedi-Arabië in de voorlopige nederlaag (2-1), en scoorde tegen Mexico (2-0) om zijn team in slagorde te brengen voordat hij Polen versloeg (2-0). Topscorer tegen Australië (2-1) en scoorde daarna de goal en assist tegen Nederland (2-2 / 4-3 bij de TAP) en Kroatië (3-0), hij diende als prima aanvoerder om zijn teamgenoten naar de laatste.

Lionel Messi als 2014

Hij opende de weg uit een strafschop en pakte vervolgens in de verlenging de tweede treffer, het weerhield zijn ploeg er zeker niet van om naar strafschoppen te gaan (3-3), maar spannend was het wel. Hij scoorde zijn eerste teamdoelpunt in een sessie die ze met 4-2 wonnen en ging voor dat WK. Een hoogvliegende cursus wordt beloond met een andere trofee.

Beste passer gelijk met Antoine Griezmann, Harry Kane en Bruno Fernandes (3 optredens), Lionel Messi staat ook op de tweede plaats in de lijst van doelpuntenmakers, achter Kylian Mbappé (7 doelpunten tegen 8). De inwoner van Rosario werd gekroond tot beste speler van de competitie. De trofee won hij in 2014 al tijdens het WK door in de finale tegen Duitsland te verliezen (1-0 na verlenging).