Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi-Paris Saint-Germain: Er is een enorme clash met Galtier aangekondigd

Messi-Paris Saint-Germain: Er is een enorme clash met Galtier aangekondigd

Voetbal – Paris Saint-Germain

Messi-Paris Saint-Germain: Er is een enorme clash met Galtier aangekondigd

Geplaatst op 4 mei 2023 om 11:00 uur

Met een master in internationaal recht besefte ik aan het einde van mijn bachelorstudie dat het belangrijk voor me was om me te ontwikkelen op een gebied dat we zouden waarderen. Van de ene op de andere dag besloot ik een einde te maken aan de droom van mijn ouders, die mij zagen als een toekomstige advocaat, om te leven van mijn passie: sporten. Sindsdien heb ik merknieuws en sportnieuws behandeld, in een poging mijn lezers zoveel mogelijk te informeren.

De spanningen tussen Lionel Messi en het management van PSG keren niet terug naar vandaag. Afgelopen maart verliet de speler naar verluidt de training vanwege een meningsverschil met zijn coach, Christophe Galtier. De vader van de Argentijn hekelde destijds het nepnieuws. Journalist Roman Molina onthulde woensdagavond de waarheid over deze aflevering.

Terwijl de controverse rond Lionel Messi een centrale plaats inneemt in het sportnieuws van Paris Saint Germain , Sommige onthullingen zijn geschrapt. Deze laatste urenRomeinse Molina Hij keerde terug naar een lus, die intern ongemak veroorzaakte. Afgelopen maart een fan van Paris Saint Germain Vertrek aangekondigd Messi Tijdens de training afgelopen maart. Destijds ontkende PSG deze informatie, daarbij verwijzend naar een licht spierongemak. ” Woensdag, midden in de sessie, voelde Leo zich ongemakkelijk in de adductoren. Snijd de trainingssessie kort. De volgende dag bleef hij in therapie bij het personeel. Daarna kon hij de laatste twee sessies met de groep doorlopen. Er gebeurde niets tussen Leo en de groep of tussen Leo en mij. Verlaten Christophe Galtier op een persconferentie.

READ  Nederland: Oud-glorie Marc Overmars voor een jaar geschorst door de Federatie wegens “ongepast gedrag”

De Messi-clan hekelde het nepnieuws

Op sociale netwerken trad ook de vader van de speler op en hekelde de leugens. “ Vertrouw ze niet, ze zijn nepnieuws. We accepteren geen leugens meer liet vallen Jorge Messi. woensdagavond, Romeinse Molina Intrekking van de hem opgelegde schorsing van twee weken Lionel Messi Na zijn ongeoorloofde vlucht en Saoedi-Arabië. In zijn video keerde de journalist terug naar deze beroemde aflevering.

“Blijf weg”

Relaties bestaan ​​niet met Galtier. Blijf weg. Wat er achterin gebeurde, de club nam contact op met veel mensen die zeiden dat het spierspasmen waren. De club deed er alles aan om Lionel Messi te beschermen. Hij kwam echt uit de training omdat hij het zat was aangekondigd Molina op YouTube.