Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato Mercato-Paris Saint-Germain: Qatar zette 50 miljoen euro in en voltooide een goede transfer

Willem Saint Sauveur

Milan Skriniar werd tijdens de afgelopen zomerse transferperiode het hof gemaakt door Paris Saint-Germain en verscheen herhaaldelijk in de schappen van Luis Campos. Zes maanden geleden verwierp Inter Milan in dit geval een bod tot € 50 miljoen van PSG, en Skriniar staat nu op het punt om gratis lid te worden van de Garden of Princes…

Het is voor niemand meer een geheim Paris Saint Germain Doe er alles aan om de overdracht te voltooien Milaan Skriniar Afgelopen zomer echter mijn diverse optredens Lodewijk Campos Het is eerder geduwd om te sluitenintermilaan. Sport adviseur Paris Saint Germain Vervolgens sprak hij zijn diepe spijt uit over het mislukken van deze serie Skriniair, maar dat laatste is nog niet voltooid. Weg hiervan. Zoals le10sport.com u in oktober heeft onthuld, is de Paris Saint Germain Hij gaf het idee niet op om aan het einde van zijn contract een vrije verdediger aan te trekkenOnder Volgende juni, in de laatste uren, werd een overeenkomst aangekondigd tussen Ile-de-France Club en Skriniair.

Skriniar gaf zijn toestemming.

journalist Loïc Tanzi Achter de schermen van de serie Milaan Skriniar tot Paris Saint Germain begin DE TEAM-serie :” Skriniar heeft zijn goedkeuring al enkele weken gegeven bij PSG. Er zijn nog wat financiële details, waaronder zijn salaris en tekenbonus, maar hij wil volgende zomer naar PSG komen. De kans dat hij deze winter komt is klein, aangezien hij tegen Inter heeft gezegd dat hij zijn contract niet zal verlengen. Ik denk dat Paris aan het einde van de transferperiode zal proberen een klein bod van 10-15 miljoen euro te sturen om te proberen hem dit seizoen vast te leggen. “, Hij zegt.

READ  Belgen in het buitenland: Trossard hielp Arsenal, Kompany en Burnley naar de kwartfinales van de FA Cup

Ze deden een bod van 50 miljoen euro.

Tanzi blijft specificeren Paris Saint Germain In dit geval met een geweldige show van afgelopen zomer: Dit is zeer goed nieuws voor Paris Saint-Germain, dat afgelopen zomer als prioriteit op zoek was naar een centrale verdediger en deze winter op zoek was naar een verdediger, maar niet over het grote financiële potentieel beschikte om een ​​speler van het kaliber van Skriniar binnen te halen. Dus om hem volgende zomer gratis te geven wanneer ze afgelopen zomer € 50 miljoen bieden om hem te halen, lijkt een groot probleem voor Parijs. Het is nu afwachten of Skriniair Het komt volgende zomer gratis aan of voor het einde van het jaar als onderdeel van het transport Transferperiode winter.