Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Mbappé besliste over zijn toekomst, onthulde de echte reden voor zijn bezoek aan Madrid

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain – Doelinformatie! : Een verrassingsgast na Pochettino?

We begrijpen dat Kylian Mbappé (23) van streek is als hij voortdurend in de media over zijn toekomst praat, maar hij doet ook niets of bijna niets om het onderwerp te begraven. Gisteren ging hij alleen naar Madrid met zijn grote vriend Achraf Hakimi, zijn Marokkaanse teamgenoot die trainde bij Real Madrid.

De reden van dit bezoek? De afgelopen 24 uur zijn er verschillende mogelijkheden naar voren gebracht, maar ESPN-journalist Rodrigo Vaez realiseert zich dat dit een persoonlijk idee was van de Paris Saint-Germain-spits met als enig doel de stad Madrid beter te leren kennen.

“Ik denk niet dat het met de bedoeling kwam om iemand te provoceren”, zei Edo Aguirre op de set van El Chiringuito. Ik denk dat hij naar Madrid kwam om Hakimi, zijn goede vriend, te vergezellen naar de kleedkamer in Parijs. “Voor Marca is alles duidelijk: Mbappé vertelde de leiders van Real Madrid vorige week dat er niets was veranderd aan zijn wens om deze zomer gratis te tekenen. Zelfs Josep Pedreol beweert dat de leiders van Casa Blanca verrast waren om dit gisteren in de Spaanse hoofdstad te vernemen. en het lijdt geen twijfel dat het een bestand was dat al gesloten was.

samenvatten

Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain, 23) heeft tijdens zijn bezoek aan Madrid maandag met zijn grote vriend Achraf Hakimi mogelijk gebruik gemaakt van zijn Iberische vakantie om zijn toekomst een boost te geven. In Spanje weten we meer over het onderwerp …