Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Diallo verlaat ook PSG

Mercato: Diallo verlaat ook PSG

Abdou Diallo, die aan de kant is gezet door Christophe Galtier, zal de komende uren Paris Saint-Germain verlaten. De multi-getalenteerde Senegalese verdediger zal naar verwachting naast RB Leipzig staan.

Diallo zou zich bij Leipzig moeten aansluiten.

Het proces van liposuctie gaat verder in Paris Saint-Germain. Na Alphonse Areola, Marcin Bulka, Denis Franchi, Colin Dagba, Thierno Bald, Thilo Kehrer, Nathan Petomazala, Ander Herrera, Jorginho Wijnaldum, Edward Michot, Rick Jr. Dina Ibembe, Xavi Simmons, spelers Angel Di Maria en Arnaud Kalimundo, anderen vertrekken de hoofdstad club. . Het is duidelijk dat Levin Kurzawa, Leandro Paredes, Idrissa Gaye en Mauro Icardi ontvangers hebben gevonden, net als Abdo Diallo (26).

Leipzig onderhandelt met Paris Saint-Germain

Velen zijn het vast vergeten, maar de veelzijdige verdediger wordt nog steeds geassocieerd met de Franse kampioen. a priori nog een paar uur. Inderdaad, L’Equipe vertelt ons dat RB Leipzig heeft besloten om aan deze laatste reeks van de transferperiode te beginnen om de Senegalese terug te nemen op huurbasis, die geen minuut heeft gespeeld onder bevel van Christophe Galtier na slechts 16 wedstrijden te hebben gespeeld. voor 2021-2022.

Met nog iets minder dan twee jaar op zijn contract (juni 2024), zou Lion de la Tranga een knap bedrag moeten binnenhalen in Parijs. Het is niet verwonderlijk dat het niet zo groot zou zijn als de 32 miljoen euro die in de zomer van 2019 werd uitgegeven voor zijn diefstal van Borussia Dortmund. Maar de Parijse koplopers kunnen tussen de 15 en 20 miljoen euro recupereren, in de vorm van een aankoopoptie, met het vereiste vertrek van de in Monaco getrainde speler.

READ  Met een record speerwerpen is Kevin Mayer dicht bij een zilveren medaille op de tienkamp op de Olympische Spelen van Tokio

Diallo geeft de voorkeur aan de Duitse competitie

Diallo is afwezig in de groep die is geselecteerd voor de wedstrijd in Toulouse, gepland voor woensdag (21.00 uur) namens de vijfde dag van de Franse competitie, en hij heeft interesse om terug te keren naar Duitsland, waar hij zijn beste tijd doorbracht met de buideldieren. A priori moet de huidige 9e Bundesliga snel een akkoord bereiken met PSG, terwijl Benfica en Galatasaray ook strijden om te proberen de inwoner van Tours te overtuigen hun plannen te wijzigen.

Leipzig een goede keuze voor Diallo? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe