Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Memphis Depay reageerde op zijn première en bedankte Antoine Griezmann

Memphis Depay, 27, brak vrij aan het einde van zijn contract bij Olympique Lyonnais en trad deze zomer toe tot FC Barcelona. De Nederlander speelde vanavond zijn eerste minuten in de Blaugrana-jas. Iets meer dan 45 minuten en een doelpunt tegen Girona (3-1), een pen, om het Memphis-avontuur in Barcelona te lanceren. Bij het laatste fluitsignaal sprak de speler over zijn gevoelens voor de microfoon van Barcelona TV en bedankte Antoine Griezmann voor het geven van de bal, om vanaf een afstand van 12 meter zijn eerste doelpunt in Catalonië te scoren.

Wat volgt na deze advertentie

“Het is geweldig om in dit shirt te spelen, het was moeilijk, het waren mijn eerste minuten op het been, ik heb er echt van genoten, mijn teamgenoten hebben me geholpen, ik heb echt genoten. Ik ken hun kwaliteiten en ik denk dat ze me kennen, dus het is makkelijk. Ze hebben veel kwaliteit, dus ik moet boodschappen doen, de bal geven, connecties vinden. Soms speelden we heel goed. Het was pas mijn eerste wedstrijd, maar ik ben blij”, maakte hij voor het eerst bekend, voordat hij een bericht naar zijn Franse teamgenoot stuurde, wat de strafschop veroorzaakte. “Het is echt een geweldig gebaar van Antoine. Hij gaf me de bal om de strafschop te nemen. Hij heeft een geweldige mentaliteit en is echt een geweldige speler. Dat geeft me vertrouwen voor de rest van het seizoen.”, is klaar.

READ  Verslaafd aan Brighton, Chelsea komt niet verder in de Premier League