Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Melvin Aginsa werd door de Mavericks geselecteerd als nummer 51

Melvin Aginsa werd door de Mavericks geselecteerd als nummer 51

Hier is hij dan, de vijfde Franse speler die is geselecteerd tijdens de NBA Draft van 2024! Melvin Aginsa werd door de Dallas Mavericks geselecteerd op nummer 51 in het algemeen klassement.

Na Zachary Reichacher op 1, Alexandre Sarr op 2, Tegan Salon op 6, Paccom Dadet op 25 en Melvin Agensa op 51. De voormalige speler van San Quentin werd geselecteerd door de Dallas Mavericks. De Fransman heeft niet dezelfde speelstijl als zijn neef Alexis. Als linkshandige vleugelspeler is hij een zeer comfortabele speler in de aanval. Melvin Aginsa is snel, fysiek en goed en kan een breed scala aan schoten maken. Hij is een van die spelers die vaak meer succes heeft als hij verdedigd wordt als hij wijd open staat. Hoe moeilijker het filmproces is, hoe meer Melvin ervan geniet. Hij is ook een zeer wendbaar talent vanwege zijn formaat en inspirerend in het off-ball spel.

🚨Melvin Ajinka opgesteld door MAVS!! pic.twitter.com/HwOJL2Qas5

– TrashTalk (@TrashTalk_fr) 27 juni 2024

Melvin Aginsa sluit zich bij geen enkel team aan. De Dallas Mavericks waren vorig seizoen tweede in de NBA. De Fransman zal het veld kunnen delen met Luka Doncic en Kyrie Irving, twee van de beste spelers aan de bal aller tijden. Daarom zal hij uitzonderlijke mentoren hebben waar hij vanaf het begin van zijn NBA-carrière inspiratie uit zal kunnen putten. Op de flanken hebben de Texanen een redelijk defensief profiel, wat logisch is als je hun sterke achterveld wilt versterken, maar Melvin Aginsa heeft iets anders te bieden. Hij kan hopen, waarom niet, dat hij een rol zal spelen als vonk van de bank als de Wizards uitrusten.

READ  Live Argentinië - Nieuw-Zeeland: volg de Rugby World Cup-wedstrijd van 2023

Vijf Fransen die dit jaar opnieuw zijn opgeroepen, is absoluut fenomenaal en we kunnen niet wachten om al deze jongens volgend seizoen op de NBA-vloer te zien spelen. Felicitaties aan Zachary, Alexander, Tegan, Baucom en Melvin!