Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle verbannen uit Balmoral?  De koninklijke familie “in ongeloof” na de aankondiging van zijn komst en de onthulling van…

Meghan Markle verbannen uit Balmoral? De koninklijke familie “in ongeloof” na de aankondiging van zijn komst en de onthulling van…

Het was donderdag rond 14.00 uur toen de verklaring werd vrijgegeven: na het horen van het nieuws over de verslechterende gezondheid van koningin Elizabeth II, Prins Harry en Meghan Markle, die momenteel in Europa is om Invictus Games te lanceren, Je komt er net vandaanIk vertrok naar Balmoralom nog een laatste afscheid te nemen van de koning. Onverwacht nieuws dat het personeel van het koningshuis zal maken twijfelen naar mij dagelijkse mail.

En niet alleen het personeel: de naaste leden van de koninklijke familie Hij zou het moeilijk hebben gevonden om de aanwezigheid van de Amerikaanse actrice te accepteren, terwijl de relaties met laatstgenoemden jarenlang zeer gespannen waren. Volgens de Engelse krant werd er achter de hoge muren van Balmoral een klein melodrama gespeeld voordat de woordvoerder van het paar de situatie opeiste en aankondigde dat Alleen de vader van Archie (3 jaar oud) en Lilipet (1 jaar oud) gaan daarheen.

Ondertussen is Meghan Markle erg op hun hoede geweest, aangezien ze in Windsor zal verblijven, waar Harry zich vrijdagochtend direct bij hem zal voegen na een nacht in Schotland te hebben doorgebracht. Maar wat gebeurde er met haar om de beslissing te nemen om haar bezoek te annuleren? Voor sommige koninklijke experts wist de jonge vrouw niet dat haar schoonzus, Kate Middleton, ook niet aanwezig zou zijn en besloot ze niet aanwezig te zijn toen ze hoorde dat ze ook liever in Windsor bleef om bij haar drie kinderen te zijn, George (9), Charlotte (7) en Louis (4). Jaren.

READ  Netizens waren verontwaardigd na de onderscheiding Chevalier de la Légion d'Honneur van Sylvie Teller door Marlene Schiappa: "Waar is de verdienste? Wat heb je gedaan voor Frankrijk?"

Voor anderen daarentegen, zoals we in een ander Brits dagblad lezen, de zonHet was prins Charles, nu koning, die de aanwezigheid van de Amerikaan zou hebben afgewezen en Harry uitlegde: was zijn bezoekongepast, gezien het feit dat er zeer naaste familieleden in de buurt van de koningin waren. In feite maakten alleen de vier kinderen van de koningin (Charles, Anne, Andrew en Edward) en haar twee kleinkinderen (William en Harry) de reis, de anderen bleven allemaal thuis.

En het moet gezegd worden dat de recente relaties tussen de echtgenoten van Sussex en de koninklijke familie niet erg goed waren: het nu verbannen stel in de Verenigde Staten weigerde een deel van de zomer in Balmoral door te brengen met de kinderen. In ieder geval moeten ze op Britse bodem blijven tot de begrafenis volgende week, wanneer ze allebei aanwezig zullen zijn…