Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kelly Vidophilly en Cyril Hanoun als koppel?  Ik verbrak eindelijk de stilte en gaf haar haar exemplaar!

Kelly Vidophilly en Cyril Hanoun als koppel? Ik verbrak eindelijk de stilte en gaf haar haar exemplaar!

een paar maanden geleden, Fans vragen zich af wat de aard van de relatie is Tussen Cyril Hanouna en Kelly Vidovili. de reden ? Verschillende optredens voor de twee sterren samen hebben tot nu toe tot deze geruchten geleid.

Als de twee sterren van TPMP besloten zeer conservatief te blijven over dit onderwerp, dan kunnen internetgebruikers altijd rekenen op sociale netwerken. Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb gekeken TPMP verzamelt informatie over een mogelijke fusie.

Tot de twee sterren stierven vakantie In Monaco werden ze op dezelfde plek gezien. Maar geen van beiden wilde de geruchten toegeven of ontkennen. Op maandag 5 september deelde Kelly Vidophile eindelijk haar reactie! Wij vertellen je alles!

Kelly Vidovelli en Cyril Hanoun een geheim koppel?

Het is al enkele maanden geleden sinds de geruchten over Een opkomende relatie tussen Cyril Hanoun en Kelly Vidophilly Het zijn. TMZ zelfs de twee mannen waren al een koppel.

terwijl ze hebben Ze hebben allebei besloten om deze zomer op vakantie te gaanDe twee tortelduifjes brengen veel tijd samen door. Zelfs de hond van TPMP-columnist Kelly Vidophile werd gespot in een park Cyrillus Hanouna.

Het tmzfrofficiel Instagram-account heeft ook andere aanwijzingen verzameld. Ze zijn in dezelfde beroemde villa Uit het zuiden van Frankrijk, waar we al lang over horen.

die op hetzelfde moment op dezelfde plaats was? Zijn ze samen op vakantie? Ze gingen naar Passable Beach. Cyril werd gisteren gespot terwijl ze verliefd was op fans op Plage Passable en Kelly was daar ook.

De TPMP-host heeft echter altijd beweerd te waarderen enkel / enkel. Nu ben ik vrijgezel. Ik zeg je, daar ben ik niet mee bezig.

Ik ben aan het werk en werk en werk en werk. Uit respect voor de mensen die bij me waren, zeg ik je nu echt, ik ben nog steeds vrijgezel. Voor minstens twee jaar.

Twee jaar celibaat. Kelly Vidovili van haar kant, Hij probeert vaak het onderwerp te ontwijken. Maar deze keer kreeg ze er genoeg van en besloot ze voor eens en voor altijd te reageren op de geruchten over hun vermeende relatie.

Kelly Vidophile communiceert voor eens en voor altijd

Columnist Kelly Vidovili is het officieel zat! Iedereen vindt zijn eigen leven uit door het te transcenderen vriendschap Met aanhankelijke Cyril voor iets anders.

Kelly Vidovili en haar vriendje

Maar Geruchten worden vervelend voor de mooie blondinedie besloot om dingen in te voeren Duidelijk. In feite besloot de columnist van het TPMP te reageren op de gekke geruchten die de ronde deden.

Op maandag 5 september nam Kelly Vidovili haar account op Instagram te beantwoorden Voor geruchten dat ze een affaire gaat krijgen Met Cyril Hanouna, presentator van het programma waarin je werkt als columnist.

idee dat mooi blond Ofwel in een relatie met zijn baas maakt indruk op fans TPMP. Kelly Vidophile beantwoordde een gebruikersvraag waarin haar werd gevraagd of ze een relatie had.

Ze antwoordde: Nee. was zijn antwoord Begeleid door een GIF van Paris Hilton,,De twee armen gekruist en ze kijken heel boos. Duidelijker kan niet!

READ  Philippe Lacho en Elodie Fontaine: "huwelijksaanzoek" en een tedere blik, een triomfantelijke terugkeer naar de Alpes d'Huez!

binnenkort gastheer?

Via haar Instagram-verhaal heeft Kelly Vidophile ook gecommuniceerd zijn volgelingen Aan het begin van het schooljaar zal ze de overstap maken van columnist naar presentatrice. Ik moest 6 tot 7 hosten (show by TPMP)Maar ik heb een probleem met de legaliteit, zei ze, en ik denk van niet.

Kelly Vidofiel

Er is geen Niets is erger dan improvisatievooral in het veld (je kunt je niet verstoppen, haha), dus ik laat dat over aan de pro’s en degenen die het prettig vinden om dom te zijn. ego Het is goed, maar de kwaliteit is ook goed, legde ik ten slotte uit. voorbeeld Van de nieuwe animatie van 6 naar 7?