Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anne Elizabeth Lemoine ontdekt over enkele van de sterren op de zwarte lijst!

C à vous is nog steeds bekend Geruchten over het op de zwarte lijst zetten van enkele sterren. Anne Elizabeth Lemoine wilde haar een exemplaar geven.

Een programma dat cultuur, nieuws en gastronomie combineert

C à vous is afgebeeld op een loft. Bovendien, Anne Elizabeth Lemoine heeft veel discussies die soepel moeten blijven. Meestal is het een sterrenchef Bereid een complete maaltijd voor op tafel.

U moet echter C De formule wijzigen na het begin van het schooljaarOm het interactiever te maken met de gasten. Dus de gastheer kondigde aan dat: mode Weergaveweergave wordt gewijzigd.

Het hele team blijft nu op zijn plaats totdat hij rond 20:15 uur ‘Vu’ zegt. Dit maakt het mogelijk om “L’œil de Pierre” te materialiseren door een soort “notebook” te presenteren, d.w.z. een stukje informatie of twee Alle columnistenvolgens uw voorkeur.

Het eerste deel is erg dik!

Voor Anne-Élisabeth Lemoine moet C à vous een plaats van debat blijven en ruimte laten voor wat improvisaties.

We willen een extra bandje kopen tot 20:12 uur. We willen niet bezitten rigide regels Wie wordt door de gast als toeschouwer gezien

Maar terwijl de show blijft innoveren, is het nog steeds Het doelwit van de geruchten, vooral op zijn politieke lijn. Sommige commentatoren zijn zelfs van mening dat C à vous de neiging heeft om bepaalde karakters te censureren.

C: Anne-Élisabeth Lemoine wil iedereen een stem geven

De show is vaak het onderwerp van felle kritiek. Patrick Cohen, columnist voor C à vousHij werd zelfs een dienaar van de macht genoemd.

READ  Candice Renoir's laatste seizoen: France 2 verlaat Sète en transformeert

U hoeft echter alleen naar de geschiedenis te kijken Heren Politici die deelnamen aan de show om deze theorie te kwalificeren.

Zo sluit C à vous voor geen van beide partijen de deur. Of het nu Eric Zemmour of Jordan Bardella is (Van Rassemblement National) weet het team neutraal te blijven en met alle gasten om te gaan.

Het is aan u

Op de zwarte lijst, nee! Begin ! Nicholas Dupont-Aignan kwam vorig seizoen terug en deed het erg goed. Eric Zemmour kwam vorig seizoen binnen.

We zouden graag Marine Le Pen ooit willen ontvangen. Jordan Bardella is een paar keer gekomen.

De keuzes die in C à vous worden gemaakt zijn duidelijk: ze laten alle meningen toe in een rustige omgeving.

Hij weet dat hij te maken heeft met serieuze mensen die niet agressief zijn. Er is geen botsing met de Nationale Assemblee.

C à vous. team gearresteerd keer op keer door het publiek, Omdat Marine Le Pen nog nooit in hun show is geweest. In dit verband stelt Anne Elizabeth Lemoyne dat de weigering afkomstig is van het hoofd van het Front National.

Het is aan u

Tot nu toe geen reactie. De waarheid gaat niet over ontkenning. Eenmaal in de lucht begon Jordan Bardella te praten over een vete Sommige journalisten naar hem toe.

Wat Patrick Cohen antwoordde: Als ze bang is voor journalisten, Zou niet de baas moeten zijn. Dus. Maar ik weet niet zeker of dat de enige reden is waarom ze niet is gekomen.