Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meer dan 4.000 personages vechten in realtime met de schreeuwende strijders van de waarheid.  Deze videogame is erg indrukwekkend!

Meer dan 4.000 personages vechten in realtime met de schreeuwende strijders van de waarheid. Deze videogame is erg indrukwekkend!

Spelnieuws Meer dan 4.000 personages vechten in realtime met de schreeuwende strijders van de waarheid. Deze videogame is erg indrukwekkend!

delen:


Enorme slagvelden, legers van ridders en geweren: dit is het absoluut gekke voorstel van Kingmakers, het spel dat momenteel een grote hit is op internet.

De gekste videogame van dit moment

Niemand zag de aankondiging aankomen Koningmakers Het spel wekt echter al een zekere interesse bij spelers. Niet voor niets: Redemption Road ziet er absoluut krankzinnig uit. Tussen een third-person actiespel en een strategie- en kasteelbouwspel presenteert Kingmakers zichzelf als een programma op het kruispunt van genres en het kruispunt van tijdperken waarin ons de belichaming wordt aangeboden van een tijdreiziger uit de toekomst die de wereld ingaat. verleden om de loop van de geschiedenis te keren. Een absoluut gekke ervaring waarbij we met allerlei soorten vuurwapens op gepantserde ridders moeten schieten en een sterke indruk achterlaten op sociale netwerken. Op X/Twitter is de eerste trailer van de game inmiddels ruim 17,8 miljoen keer bekeken.

Een klein team met grote ambities

Kingmakers is ontwikkeld door Redemption Road en wordt geleid door een bescheiden team van ongeveer 25 mensen. Dit weerhoudt ontwikkelaars er niet van om grote ambities te tonen voor hun game. Hij werd onlangs geïnterviewd door Digitale gieterijDe ontwikkelaars vertelden hoe ze de Unreal Engine willen gebruiken om epische gevechten op realistische schaal af te leveren, waarin meer dan 4.000 personages aanwezig zullen zijn. Onderdompeling in het slagveld, ondersteund door leuke gameplay, omdat we een modern arsenaal tot onze beschikking hebben om het pantser van onze vijanden te doorbreken. Daarnaast moeten Kingmakers ook een strategische dimensie toevoegen met realtime troepenbeheer en kasteelbouwsysteem. In wezen lijkt het het gekke spelconcept en de inspanning van Road Redemption te zijn die spelers aantrok. Om alles te weten te komen, moet je wachten. De software is nog in ontwikkeling en zal naar verwachting later dit jaar op Steam worden uitgebracht.

READ  Hogwarts Legacy: L'Héritage de Poudlard, Warner Bros. bevestig de sortie voor 2022!

stoom

Spelnieuws

Steam blijft hoog en breekt een nieuw record

Spelnieuws

Steam: waarom verdwijnen sommige videogames op mysterieuze wijze?

Spelnieuws

Waarom is er zoveel inhoud voor volwassenen op Steam?