Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GTA 6 kan met deze functie zeer realistisch zijn

GTA 6 kan met deze functie zeer realistisch zijn

Fans kijken reikhalzend uit naar Grand Theft Auto 6 en hebben hoge verwachtingen. Ze willen een baan die de onderdompeling vergroot…

GTA 6 is absoluut de meest verwachte game van de komende jaren. Het monument van Rockstar heeft al emoties losgemaakt, ook al was het alleen maar gepland 2025 op pc, Xbox-serie en PS5. We kunnen zelfs zeggen dat de trailer “het internet kapot maakte”. In dit werk vinden we een duo nieuwe helden in een stad geïnspireerd door Miami. In de trailer hebben we al veel kunnen leren over dit nieuwe universum, nog steeds gemodelleerd naar het ergste van Amerika en met een flinke dosis humor. Wat de gameplay betreft, zul je nog wat langer moeten wachten, maar spelers hebben al hun eigen ideeën over welke nieuwe features Vice City nog meer pit kunnen geven. En een van de meest gevraagde games op gespecialiseerde forums is rechtstreeks geïnspireerd door Red Dead Redemption.

GTA 6-fans bereiden hun shortlist voor

Bij Rockstar wordt, net als bij veel andere videogamestudio's, de zoektocht naar realisme steeds fantastischer. Zoals we in GTA 6 al hebben gezien, wordt er alles aan gedaan om de werkelijkheid na te bootsen: verbluffende graphics, verwijzingen naar echte gebeurtenissen en de meest geavanceerde features. Overvallen moeten ook geloofwaardig zijn en een grote vrijheidsmarge voor spelers laten. Spelers van hun kant hebben al een indrukwekkend verlanglijstje gemaakt om bij te dragen aan de onderdompeling: Iemand in de borst kunnen stoppen. Als dat zo is, heeft Rockstar deze functie al in de titel geïntegreerd, maar zonder deze te tonen. Het idee heeft in ieder geval grote populariteit verworven binnen de gemeenschap.

READ  De iPhone 16 Plus verliest mogelijk zijn belangrijkste troeven

Dit idee komt niet uit het niets, want het is rechtstreeks overgenomen uit de game Red Dead Redemption 2 (nog een Rockstar-titel), waar het mogelijk is om lijken op de rug van je paard te vervoeren. Over het algemeen willen veel spelers westerse mechanica overbrengen naar GTA 6. Sommige mensen willen bijvoorbeeld NPC's met touwen of kettingen kunnen trekken (zoals het geval is met de lasso uit RD2). Anderen willen het wapenwiel opnieuw bekijken in de nieuwe Grand Theft Auto-game, wat ze erg praktisch vinden. Je raadt het waarschijnlijk al: Rockstar zal het moeilijk krijgen om aan alle verwachtingen te voldoen, die, laten we eerlijk zijn, enigszins overdreven zijn. Het zal echter zeker voor verrassingen zorgen, want wie kan zeggen dat deze wenselijke gameplay niet al bestaat in GTA 6, Staat nog gepland voor 2025.

Lucia, de nieuwe heldin van GTA 6 ©Rockstar