Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Medvedev blijft indruk maken met zijn derde titel in drie weken tijd

Daniil Medvedev versloeg met gemak landgenoot Andrei Rublev in de Dubai Championship-finale.

Door Le Figaro met AFP

gepubliceerd updaten

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Daniël Medvedev. Satish Kumar / Panoramisch

De Rus Daniel Medvedev werd gekroond tot het Dubai Championship, zijn derde titel in vele weken, na Rotterdam (Nederland) en vervolgens Doha (Qatar), op zaterdag tegen landgenoot Andrei Rublev 6-2, 6-2.

De voormalige nummer één van de wereld zet zijn terugkeer naar bekendheid voort een dag nadat hij de Serviër Novak Djokovic in de halve finale van de ATP 500 met 6-4, 6-4 versloeg.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Nauwkeuriger en solide dan Rublev, de nummer 6 van de wereld, die twee jaar jonger is dan hij, won Medvedev zijn 14e opeenvolgende wedstrijd, waarmee hij de 18e titel van zijn carrière won.

Après une élimination precoce à l’Open d’Australie, première levée du Grand Chelem de l’annee, de N°7 mondial a refait the plein de confiance, en sera sans no doute l’un des joueurs suivre voor deze suite de hoofdstuk.

Door Novak Djokovic vrijdag zijn eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen, zei hij deze week ook dat hij een van de weinigen zou kunnen zijn die de nummer 1 van de wereld rockt.

Aan de andere kant verloor Rublev alle kansen om de wedstrijd om te draaien toen hij boos werd na een 2-2 break in de tweede set (3-2), en verloor al snel de volgende drie partijen.

READ  Franse ploeg: Giroud en Klaus starten tegen Nederland?