Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Medef roept op tot onmiddellijke stopzetting van de gezondheidskaart in winkelcentra en “zo snel mogelijk” overal elders

Donderdag vroeg het hoofd van Medef om een ​​einde te maken aan de gezondheidsvergunning voor winkelcentra met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, die op sommige afdelingen van kracht is.

‘We hebben een groot probleem in de winkelcentra’Geoffroy Roux de Bézieux waarschuwde donderdag 2 september op RMC/BFMTV. “Niet alleen -30%, -40% (in verkoop) in winkelcentra waar een gezondheidsvergunning is, maar aangezien de Fransen er niets van begrepen, heel logisch” Maak onderscheid tussen centra met een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter en delegaties van verschillende gouvernementen per regio, “Alle winkelcentra aan -15%” Medef, chef is gealarmeerd. “Min 15, als je een supermarkt of winkelier bent, doet het pijn, het doet zelfs veel pijn “, Berouw.

Lees ook:
Pyreneeën – Orientales: Met de rioleringskaart vermijden klanten winkelcentra

Om de gezondheidskaart van winkelcentra te stoppen.

En om te adverteren: “Ik zal de premier vragen om de gezondheidsvergunning voor winkelcentra stop te zetten”“.

Wat betreft de maatregel: “over de rest”, Dit betekent in andere sectoren van activiteit zoals catering of entertainment,”Het moet zo snel mogelijk worden gestopt, zodra de epidemische aantallen die lijken af ​​te nemen dit toelaten.”Geoffroy lanceerde Roux de Bézieux. Het hoofd van de werkgeversorganisatie wilde echter graag specificeren dat hij het apparaat steunde dat tot 15 november zou worden gebruikt, omdat het het mogelijk maakte om de nieuwe opsluiting te vermijden, zei hij.

Heeft hij het gehoord? Wel heeft de minister van Arbeid zaterdag aangegeven dat opheffing van de maatregel in winkelcentra zal worden overwogen “De komende dagen”.

READ  Google helpt Franse belastingdienst bij het opsporen van niet-geautoriseerde zwembaden