Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappes plotselinge vraag naar een interview

Onze WK-aftrap Top 10 Ligue2-scorers, dag 10

Ontketen het web aan het begin van de week! Kylian Mbappé, die snel achter elkaar twee interviews gaf met RMC Sport en L’Equipe, heeft de voorpagina gehaald, zowel in Frankrijk als in Spanje, en zelfs in heel Europa. RMC interview organisator Jerome Rothen, El Chiringuito interviewt Jean-Louis Touré achter de schermen van dit interview. Een verrassend verhaal wordt onthuld.

Mbappé wil niet gefotografeerd worden!

De Franse journalist onthulde eigenlijk de keerzijde van het interview aan zijn Spaanse collega’s: “We deden het interview in een huurhuis. Het was normaal. Spreek normaal. Ik had niet het gevoel dat we met een voetbalster aan het praten waren. Met zijn rustige glimlach. Mbappé wilde de waarheid vertellen“.

Toen deelde hij een verrassend verzoek van de Wereldkampioen Clan 2018: “Als Mbappé naar de studio was gekomen, zou er een video zijn geweest. Maar in dit interview wilde hij alleen een stem. Er werd onderhandeld met zijn entourage, zijn moeder, zijn contactpersoon, de advocaat die de contracten maakte en het interview bijwoonde, en zijn vader die de sportbeslissingen nam.“.

Jean-Louis Toure verklaarde toen dat dit interview de komende weken voor veel opschudding zou kunnen zorgen en dat het ook PSG van streek zou kunnen maken. Daarnaast gaf hij zijn mening over de toekomst van het voormalige Monaco en verklaarde hij aan het begin van het interview te denken dat hij zou vertrekken. Nu wordt echter aangenomen dat alles open is en dat de Parijse nummer 7 dat kan blijven. geval te volgen.

READ  Bartoli's verschrikkelijke Golgotha

samenvatten

Terwijl zijn interview met RMC Sport voor opschudding zorgde, had Kylian Mbappé laatstgenoemde een verrassend verzoek gedaan. In feite had de inwoner van Bundy geweigerd dit interview te laten filmen en gaf hij de voorkeur aan alleen audio.