Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé van streek door Vélodrome, Deschamps waarschuwt!

Mbappé van streek door Vélodrome, Deschamps waarschuwt!

De elfde wereld is begonnen Exclusief: Wendy Renard’s ‘Little Sister’-interview!

Aankondiging van de eerste ontmoeting van het Franse nationale team in deze internationale bijeenkomst. De mannen van Didier Deschamps, tegen Ivoorkust, zullen hun mechanica kunnen verbeteren in een jaar dat duidelijk zal eindigen met de WK-finale in Qatar.

De eenmalige ontmoeting in het Stade Vélodrome. Een duidelijk kokende sfeer werd aangekondigd om de blues te verwelkomen, die in het verleden al door Marseille-fans werd gedragen. Alleen rijst de vraag. Hoe zullen de fans van Marseille Kylian Mbappé verwelkomen, de ster van de grote rivaal Paris Saint-Germain.

Mbappé fluit, Deschamps weigert de zaak te onderzoeken

In de columns van de Provence werd Didier Deschamps door OM-fans gevraagd naar de mogelijkheid om Mbappé te laten fluiten. Maar de coach was heel duidelijk. “Ik durf het me niet eens voor te stellen. Als er twee piepjes waren, zou twee te veel zijn, maar we zullen iets anders onthouden. Het zijn spelers in het Franse team, vanaf het moment dat de fans naar de Blues-wedstrijd komen kijken, logica dicteert dat ze achter hen staan.”

samenvatten

Frankrijk zal vrijdagavond Ivoorkust tegenkomen op de Velodrome in Marseille, wat enige zorgen baart. Kylian Mbappé, de ster van Paris Saint-Germain, kan verrast worden door de Marseille-fans…

READ  Live - PSG: Bodmer denkt dat Kimpembe "doorgaat als een idioot" bij zijn kamer