Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima, uit Nederland, is koninklijk in foto’s

Maxima, uit Nederland, is koninklijk in foto’s

Van Buenos Aires tot Amsterdam, een ongelooflijk leven. de koningin Nederland maxDe aantrekkelijke en toegewijde vrouw van de koning Willem Alexander Nederland viert op 17 mei zijn 53e verjaardag. Maxima Soregueta, geboren in Argentinië, is altijd een harde werker geweest, zelfs voordat ze eind jaren negentig de kroonprins van Nederland ontmoette.

Voordat ze zich in Nederland vestigde en koningin werd, Maxima – haar vader, Jorge SoreguetaDiende als minister van Landbouw onder generaal Jorge Rafael Videla – studeerde af in de economie en werd vice-president bedrijfsverkoop bij Deutsche Bank in New York voordat hij naar Brussel verhuisde om dichter bij de toekomstige koning te zijn.

Máxima en Willem-Alexander ontmoetten elkaar in 1999 in Sevilla, Spanje, trouwden drie jaar later en kregen drie dochters: Catharina-AmaliaOranje Prinses, Prinses Alexia NEDERLAND EN DE PRINSES Arian Uit Nederland.

Eén van de best geklede hoofden van Europa

Tijdens haar jaren als prinses en nu koningin bij het Nederlandse koningshuis veroverde Máxima de harten van de Nederlanders en werd ze erg populair in Nederland. Zijn onvermoeibare inspanningen om te pleiten voor de rechten van immigranten, geestelijke gezondheid en LGBT-rechten hebben hem lofbetuigingen uit alle hoeken van het land opgeleverd.

Ook wordt er vaak over nagedacht, met Kate MiddletonPrinses en Koningin van Wales Letizia uit Spanje, als een van de best geklede Europese vorsten. Haar kleurrijke en tijdloze stijl trekt altijd onze aandacht door het unieke karakter ervan, en we zijn er zeker van dat de drie Nederlandse prinsessen niet kunnen wachten om een ​​aantal van de outfits van hun moeder zich eigen te maken.

READ  Milieuactivisten leggen privéjetverkeer stil op luchthaven Schiphol