Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima uit Nederland en Mary uit Denemarken droegen zwarte en moderne outfits om zich te herenigen in Den Haag.

Maxima uit Nederland en Mary uit Denemarken droegen zwarte en moderne outfits om zich te herenigen in Den Haag.

Kroonprins Frederik van Denemarken en kroonprinses Mary brengen een tweedaags officieel bezoek aan Nederland. Aan het einde van de eerste dag van de Haagse reis heette het Nederlandse koningspaar het paar welkom in de Krot Kerk. Koning Willem-Alexander en koningin Maxima waren verheugd hun vrienden welkom te heten bij hen thuis. Koningin Maxima en kroonprinses Mary droegen allebei een zwarte jurk die chic en modern was.

Lees verder: Koningin Maxima en haar jurk werden geïnspireerd door oude relaties om het eerste geschenk van Guilloma te presenteren

Buigen op de rode loper

Het hoofdthema van het bezoek van het Deense erfgenaampaar aan Nederland is samenwerking op het gebied van energieverandering. Na een dag werken bij verschillende bedrijven in Den Haag werden op maandag 20 juni 2022 kroonprins Frederick, 54, en kroonprinses Mary, 50, verwacht door koning Willem-Alexander, 55, en koningin Maxima, 51, in Grodk .

De Grod Kerk is samen met het Pinhof het oudste gebouw van Den Haag. De kerk, met zijn uitzonderlijke glas-in-loodramen, wordt nu gebruikt als een culturele en evenementenlocatie, hoewel er ook grote religieuze en koninklijke evenementen worden gevierd.

Kroonprinses Mary verliest haar pumps tijdens het aanbidden van de koning der Nederlanden (Foto: Mischa Schoemaker / ABACAPRESS.COM)

Kroonprinses Mary, gewend aan de beleefdheden die in haar land worden uitgesproken, deed twee prachtige beleefdheden toen ze koning Willem-Alexander en koningin Maxima voor de ingang van Grodkerk begroette. Kroonprinses Mary heeft bijna haar hobbels verloren.

Kroonprinses Mary Hawke verrichtte twee prachtige hoffelijkheden terwijl ze koningin Maxima en koning Willem-Alexander begroette (Foto: Robin Woodrag / Abacapress)

Lees verder: Koningin Maxima draagt ​​een aquamarijn tulband en lichte hardloopjurk tijdens een staatsbanket ter nagedachtenis aan de president van India

READ  Emmanuel Macron zal op 11 en 12 april op staatsbezoek zijn

Het wordt herenigd met koningin Maxima en het Deense erfgenaampaar die elkaar een paar dagen geleden in een heel andere omgeving in Oslo zagen. Vrijdag was koningin Maxima uitgenodigd Een razernij in het Koninklijk Paleis in Oslo om de 18e verjaardag van prinses Ingrid Alexandra . te vieren. Koningin Maxima reisde met haar dochter Prinses Catherine-Amalia die andere troonopvolgers vondWaaronder het Deense erfgenaampaar, het Zweedse erfgenaampaar, het Luxemburgse erfgenaampaar of de erfgenaam van de Belgische troon.

Maandag was de kroonprinses Mary Temperley in het zwart gekleed vanuit Londen. Deze eigentijdse stijl is heel bijzonder. Linten worden in de basis van een dalley genaaid en vormen lussen en knopen die het uiterlijk van een kruissteekknoop geven. De jurk speelt met de transparantie van de stof. De onderkant van de jurk is ook geborduurd met zwarte stoffen bloemblaadjes.

Koningin Máxima en kroonprinses Mary kleden zich in het zwart voor hereniging in Den Haag, kort na hun viering in het Koninklijk Paleis in Oslo (Foto: Robin Utrecht / Abacapress)

Lees verder: Maria van Denemarken draagt ​​een robijnrode tulband gedragen bij de kroning van Napoleon op haar 50e verjaardag.

Koningin Maxima matchte haar jurk met de Deense kroonprinses. De koningin der Nederlanden droeg een zeer eenvoudige maar zeer chique jurk van Carolina Herrera. Dit is een nieuwe jurk voor de koningin, volgens UFO is niet meer. De jurk wordt geaccentueerd door een sobere maar specifieke riem. De zwarte leren kokerriem komt uit de collectie van een Venezolaanse ontwerper. De riem eindigt met leren banden die hem op zijn plaats houden met een gepolijste stalen behuizing.

READ  Huawei nieuwste modellen

Koningin Maxima combineerde haar jurk met een parelketting en haar gebruikelijke paddock-horlogeset had diamanten. Koningin Maxima koos voor alle zwarte looks, inclusief zwarte bultjes en een zwarte clutch, beide gemaakt door Gianvito Rossi. Kroonprinses Mary, aan de andere kant, drukte een kleur voor zichzelf uit met gele satijnen monologen.

Gastster van de avond was de Deense actrice Birkit Hart Sorensen. De actrice legt in deze serie de rol van Katherine Fonsmark uit Borgo. De serie, beschikbaar op Netflix, is erg populair in Nederland.

Nicolaas Fontaine

Hoofdredacteur

Nicholas Fontaine is sinds 2014 freelance webredacteur. Nadat hij copywriter en redacteur was voor verschillende Belgische en Franse merken en media, specialiseert hij zich in royaltynieuws. Nicholas is nu de hoofdredacteur van de Historic Royals. [email protected]