Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima en Willem-Alexander verwelkomen start vaccinatie in Nederland

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander van Nederland spraken hun opwinding uit toen het vaccin tegen Covid-19 in hun koninkrijk begon.

zijn zij Als koningin Margrethe II van Denemarken , om ze te laten weten wanneer ze zijn ingeënt tegen Covid-19? Of, zoals het Britse koningshuis, beschouw het als een privé-aangelegenheid en ga niet in op de vraag. We weten het voorlopig niet, maar misschien de koningin Maxima En koning Willem-Alexander zou voor de eerste optie kiezen. Sterker nog, het koninklijk paar heeft niet gewacht om hun enthousiasme te uiten voor de start van het vaccin in Nederland, dat in eerste instantie ziekenhuismedewerkers en mensen die in bejaardentehuizen werken betreft.

overwegen: Maxima, Willem-Alexander en hun dochters, hun vrolijke en bloeiende wenskaart

Wat staat er na deze advertentie?

“De start van vaccins is een keerpunt dat hoop geeft op een uitweg uit de crisis. Hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen! Nu is het belangrijk om samen door te zetten”, kondigden de soeverein en zijn vrouw aan.

Wat staat er na deze advertentie?

Dit position paper is op woensdag 6 januari 2021 gepubliceerd op de website van de politie en haar social media accounts.

Nederland was het laatste EU-land dat zijn vaccin lanceerde

Het Koninkrijk der Nederlanden, het laatste land van de Europese Unie, begon die dag met de vaccinatiecampagne. Koning Willem-Alexander koos de perfecte dag uit om het Isala Ziekenhuis in Swoll, een van de grootste openbare ziekenhuizen van Nederland, te bezoeken voor digitaal werk. In gesprek met de artsen, verpleegkundigen, medewerkers van het crisiscoördinatiecomité en de raad van bestuur die hij afgelopen maart al had ontmoet, lichtte hij zichzelf in over de situatie. Vaccinatie van het personeel van de intensive care van dit ziekenhuis is gestart.

READ  De koning en koningin van Nederland worden begroet door kroonprinses Victoria bij de start van een staatsbezoek aan Zweden.