Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima, afkomstig uit Nederland, is een Argentijnse actrice die samen met hem op het scherm zal acteren

Maxima, afkomstig uit Nederland, is een Argentijnse actrice die samen met hem op het scherm zal acteren

De 27-jarige actrice Delfina Chavez gaat de Nederlandse Maxima spelen in een tv-serie die volgend jaar uitkomt.

Wie portretteert Maxima uit Nederland op het scherm? Een serie, terloops getiteld Máxima, momenteel in productie, heeft de 27-jarige actrice Delfina Chaves gecast om de vrouw van koning Willem-Alexander te spelen. Op 16 maart 2023 werd een aankondiging gedaan door het productiebedrijf RTL Nederland, dat de naam onthulde van de acteur die zijn speelfilms aan de Nederlandse vorst zal lenen: dit is de 29-jarige Nederlander Martijn Lakemeer.

Delfina Chavez werd gespot op de show Casa del mar Of in een film intuïtie Uitgebracht op Netflix in 2020. De jongere is helemaal klaar om een ​​nieuwe regel aan haar cv toe te voegen door deel te nemen aan een dramaserie Ringo: glorie en verval Het gaat over het leven van de Argentijnse bokser Oscar “Ringo” Bonavena en staat gepland voor release op 24 maart. met Máxima, gaat Delfina Chavez nog een stap verder. Dit is eigenlijk zijn eerste titelrol sinds het begin van zijn carrière acht jaar geleden. Productie, specificeert de site Vanitadis, zocht een actrice die net als Maxima uit Nederland Engels, Spaans en Nederlands sprak. Maar de jongedame deelt nog een overeenkomst met de soeverein: ze zijn allebei geboren in Argentinië.

Delfina Chaves, tolk van Koningin Máxima der Nederlanden, hier afgebeeld in november 2017. © Lalo Yasky/Getty Images

“Het was een eer en een uitdaging om buiten de schijnwerpers een licht te laten schijnen op wat er gebeurde in de periode dat Maxima en Willem-Alexander smoorverliefd op elkaar waren”, zei hij. RTL is nieuw. Hoe zit het met de rest van de cast? Mysterie voor nu. Wat de opnames betreft, deze beginnen in juni.

READ  Maxima uit Nederland gaat helemaal in het oranje gekleed weer naar school

De serie van zes afleveringen is een biografische bewerking Máxima Zorreguieta. moeder land Geschreven door Marcia Luyton, die terugkijkt op de jeugd van de soeverein in Argentinië. De eerste aflevering moet echter focussen op de ontmoeting tussen de koningin en haar man in Sevilla. In 2024 is het resultaat bekend!