Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mauriac Award – 01-14-2022

Onze mening: HAPPY PACHA (16)

De briljante winnaar op 14 december voor zijn debuut onder het zadel, ontdekt de Laurent-Claude Abrivard-acteur op de hielen van een gouden post, voor slechts € 70 korting op het inkomstenplafond. Om terug te keren in het team zal hij logischerwijs veel stemmen verzamelen.

ras analyse

Briljante winnaar 14 december voor zijn debuut onder het zadel, Happy Pasha (16) ontdekt op de hielen van een gouden paal, voor slechts € 70 korting op de winstlimiet. Voor zijn terugkeer in het team zal deze Laurent-Claude Abrivard-vertegenwoordiger logischerwijs veel stemmen verzamelen. Om zijn taak met succes uit te voeren, zal de zoon van Pasha du Pont moeten oppassen voor het eiland Haïti (11), dat al drie successen heeft behaald sinds het begin van de Winter Meeting, en de zeer passende Hawaja (14), wat fantastisch is. Zonder ijzers in zijn laatste twee ronden. De winnaar van Quinté+ op 1 januari over de kortste, Balsamine Font (15) volgt Haribo du Loisir (12) en Howdy Partner (13), respectievelijk tweede en derde van Huwaga op 19 december tijdens de Prix Jules Lepennetier. Geassocieerd met Eric Raffin, harmonieus (8) zal hij onze selectie aanvullen met Berenice Bi (7), om niet te snel veroordeeld te worden.

READ  Alexia Laroche-Joubert en de dood van haar jongere broer: A Wish at Her Funeral