Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matias Pogba is vrijgelaten uit de gevangenis

Matias Pogba zat drie maanden gevangen in de afpersingszaak waarbij zijn jongere broer betrokken was en had net het centrum van voorarrest van Villepinte verlaten.

De zaak Paul Pogba loopt op zijn beloop. Matthias Pogba, de oudere broer van de speler van Juventus Turijn, had volgens door hem onthulde informatie vrijdag het huis van bewaring in Villepinte (Seine-Saint-Denis) verlaten. Parijse en bevestigde het BFM-TV. De oud-spits – gepasseerd door onder meer Wrexham FC (Wales), Sparta Rotterdam (Nederland) en Tours FC – Hij werd op 17 september samen met vier andere mannen aangeklaagd en gevangengezet Als onderdeel van het afpersingsonderzoek dat de wereldkampioen van 2018 rapporteerde, werd zijn eerste verzoek om vrijlating, daterend van 29 september, afgewezen.

onder gerechtelijk toezicht geplaatst

Nog steeds volgens zijn onthullingen Parijse, zou Matias Pogba onder gerechtelijk toezicht worden geplaatst. Hij mag geen contact opnemen met zijn moeder, Yo Moriba, jongere broer en iedereen die bij de zaak betrokken is. Bovendien mag hij het Franse grondgebied niet verlaten en geen gebruik maken van sociale netwerken. Andere mensen die verdacht worden van het onder druk zetten van Paul Pogba – met name door hem af te zetten met aanvalsgeweren – blijven vastzitten.

Ter herinnering: afgelopen september meldde Matias Pogba zich bij de politie voor een hoorzitting. Toen werd hij aangeklaagdAfpersing van georganiseerde bendes” En de “Complot“Justitie zal de video bekijken die hij op sociale netwerken plaatste en die het mogelijk maakte om deze zaak te onthullen.”Het was een hefboom om zijn broer te laten betalenhij legt uit Parijse.

Zie ook – Het beste van Paul Pogba bij Juventus Turijn

READ  Fabio Jacobsen, De terugkeer van het wonder