Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mathieu Shadid ging het Griffin Museum binnen en was erg onder de indruk van de details op zijn wassen beeld

Mathieu Shadid ging het Griffin Museum binnen en was erg onder de indruk van de details op zijn wassen beeld

Virginie Ribbot Zanger M met zijn wassen beeld in het Griffin Museum in 2023.

Virginie Ribbot

Zanger M bevindt zich in het Grévin Museum. Zesentwintig jaar na de release van zijn eerste album heeft de 51-jarige artiest een wassen beeld van zichzelf

Museum – zesentwintig jaar na de release van zijn eerste album doop, M komt eindelijk aan bij het Grévin Museum. De 51-jarige zanger heeft een wassen beeld van zichzelf. Hij sluit zich aan bij figuren als Tony Parker, Emmanuel Macron, Cyril Hanouna en vele anderen.

Zeer gevoelig voor details, merkte Matteo Shadid natuurlijk het paar schoenen op dat zijn standbeeld droeg en was er geamuseerd door. “Ik denk dat ik de man ben met de meeste rebeto’s ter wereld, en ik heb er veel van gekregen.” ‘ zei hij voordat hij zijn titel zong Ik zeg liefde Met zijn dochter op het Griffin-podium.

Naast het creëren van een perfecte replica van zanger M, wilde het Grévin Museum hem vertegenwoordigen met zijn baanbrekende accessoires. Het standbeeld van de zanger bevindt zich “In de voor haar gereserveerde nis wordt ze gepresenteerd in een outfit gemaakt door Agnes B en verzorgd door de zangeres, een roze leren jas, in haar hand ligt de beroemde roze gitaar gemaakt voor haar dochter Billie, en uiteraard draagt ​​ze haar hoofd een felpaarse hoofdtooi gemaakt door Gerald Portenart »Wijst naar het Griffin Museum.

Matthieu Chedid wordt “geëerd” met zijn wassen beeld

De kunstenaar ging op maandag 11 september met zijn dierbaren naar het Griffin Museum om zijn standbeeld te ontdekken. ” Het is een enigszins onevenredige eer, maar wel een zeer aangrijpende. ‘ verklaarde hij, denkend aan zijn wasachtige zwakte.

Het moet gezegd worden dat in tegenstelling tot sommige beelden, vooral het beeld van koning Karel III, dat veel reacties opriep, het beeld een vertaler is. Ieder van ons Bijzonder realistisch. Het kostte beeldhouwer Klaus Felty zes maanden werk om het eindresultaat te verkrijgen.

Ter herinnering: fans van Matthieu Chedid kunnen op dinsdag 12 september zijn wassen beeld ontdekken in het Grévin Museum.

Zie ook op HuffPost :