Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een prachtige foto van Micheline Bressel en haar dagelijks leven op 101-jarige leeftijd in een verpleeghuis, waar een bekend gezicht bij haar op bezoek komt.

Een prachtige foto van Micheline Bressel en haar dagelijks leven op 101-jarige leeftijd in een verpleeghuis, waar een bekend gezicht bij haar op bezoek komt.

Geschreven door Bertrand Bell

| Journalist

Nieuwsgierig van aard, is Bertrand altijd op zoek naar het kleinste beetje primeur. Gepassioneerd door voetbal, is hij nooit ver verwijderd van voetbal en al het nieuws dat daarmee gepaard gaat. Maar ook zakelijke of politieke gebeurtenissen maken deel uit van zijn favoriete journalistieke onderzoek.

Micheline Pressel vierde onlangs haar 101e verjaardag en een bekend gezicht had haar net bezocht in het verpleeghuis waar ze woont.

Een foto van Micheline Bressel en haar dagelijks leven op 101-jarige leeftijd in een prachtig bejaardentehuis, een bekend gezicht bezoekt Dailymotion

De rest volgt na de aankondiging

De beroemde producer, acteur en agent Dominique Bessenhardt, een goede vriendin van Len Reno, heeft zojuist een bezoek gebracht aan een geweldige dame.Die op 22 augustus 101 werd“.”Het is geweldig en gezondHij schreef vandaag, dinsdag 12 september 2023, op zijn Facebook-account twee foto’s van dit mooie moment.

Dit is Micheline Bressel, de laatste grote actrice van haar generatie. Samen met wijlen Danielle Darrieux en Michel Morgan was ze lange tijd een van de ‘Glorious Three’ van de gouden eeuw van de Franse cinema. Vriendin van Jean Cocteau, Raymond Queneau en zelfs Charles Trinet, ze blijft verbazen met haar verbazingwekkende lange levensduur. Hoewel ze het niet leuk vindt als mensen over haar leeftijd praten…

Zijn leven speelt zich af op een historische plek

Daarom kwam Dominique Bessenhardt hem deze week opzoeken in zijn kamer in het National House of Artists. Een historisch bejaardentehuis, gelegen in de stad Nogent-sur-Marne, in het departement Val-de-Marne. Het bestaat uit twee kastelen genaamd Smith Champion.

READ  Resultaten voor zaterdag 28 oktober 2023

Twee zeer fraaie woningen uit de 17e en 18e eeuw, omgeven door een Engels park van tien hectare. Eén was eigendom van de schilder Madeleine Smith Champion (1864-1940), en de andere van haar zus, de fotograaf Jane Smith (1857-1943). Maar in 1944 schonken deze laatsten hun bezittingen aan de staat, op voorwaarde dat een van de twee huizen beschadigd zou raken.Een bejaardentehuis creëren voor kunstenaars en schrijvers“De belofte is dus nagekomen.

Sinds deze verkoop is het National House of Artists een plaats van aanbidding geworden, die zijn 80 inwoners regelmatig een gevarieerd cultureel programma aanbiedt, tussen concerten, lezingen, conferenties, uitvoeringen en vertoningen… genoeg om Micheline Pressly bezig te houden, die al vele jaren op pad is door een aantal moeilijke tijden van de laatste tijd.. We denken in het bijzonder aan de verdwijning van zijn dochter Toni in 2020, die geboren werd als gevolg van zijn relatie met de Amerikaanse acteur, regisseur en producer William Marshall.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging