Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is het meest ondraaglijke astrologische teken

Dit is het meest ondraaglijke astrologische teken

Het is bekend dat sommige astrologische tekens gemakkelijk te beïnvloeden zijn, zoals Weegschaal en Vissen, terwijl andere daarentegen de neiging hebben koppig, koud en zelfs kwetsend te zijn, en dagelijks moeilijk te verdragen.

Zoals de astrologische coach ons herinnert Natalie Marcottedie een ketting draagt YouTube“Het hangt allemaal af van ons astrologische teken, het is heel persoonlijk.” Vanuit algemeen oogpunt zijn er echter drie van de twaalf sterrenbeelden die deze reputatie hebben.

Schorpioen, Waterman en Leeuw

Dit zijn Schorpioen, Waterman en Leeuw. Waterteken Schorpioen “steekt met zijn woorden, voelt pijn omdat hij besloot pijn te doen, zelfs als hij zichzelf daarna de schuld geeft.” Bovendien zijn ze een zeer emotioneel teken en hebben ze een voorliefde voor macht.

De specialist, die ook een expert is op het gebied van interne communicatie en huwelijksrelaties, noemt Waterman omdat dit winterteken de neiging heeft onverschillig en afstandelijk te zijn en ‘een scherpe en koude kant heeft’. Hij wekt de indruk dat hij geen gevoelens heeft.

Waterman, geregeerd door Uranus, de planeet van rebellie, en Saturnus, de planeet die onder andere geassocieerd wordt met strengheid, ‘heeft grote principes, maar past ze niet op zichzelf toe’. Nog een teken waar moeilijk mee te leven is: Leeuw.

Hij wordt geregeerd door de zon en is een ‘autoritair’ wezen. Hij wil “alles controleren en sturen, en geeft graag bevelen”, vervolgt de astrologische coach, en benadrukt dat deze analyse ook geldt voor mensen die een van deze drie tekens als Ascendant hebben.

Houd er echter rekening mee dat dit slechts algemeenheden zijn. Voor een nauwkeurige analyse is het noodzakelijk om rekening te houden met alle andere kenmerken van de geboortehoroscoop.

READ  Parijs: Waarom werden er "zombies" gezien in de straten van de hoofdstad?