Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matchen is voldoende om deze vergelijking waar te maken!  Kun jij het juiste antwoord vinden?

Matchen is voldoende om deze vergelijking waar te maken! Kun jij het juiste antwoord vinden?

Puzzels die op internet worden geplaatst en die dienen als mentale oefeningen, zijn er in veel verschillende vormen. Er zijn zelfs wiskundige puzzels, visuele uitdagingen, puzzels en bijpassende puzzels.

op het huidige uur, Puzzels worden steeds populairderVooral op sociale media. Gebruikers dagen zichzelf uit, terwijl ze zowel hun hersenen als hun geest trainen.

Deze keer oefen je de luciferpuzzel, een oefening bestaande uit Herschik de overeenkomsten om de juiste vergelijking te vormen. Om het probleem op te lossen, is het noodzakelijk om naar zijn logica te gaan. Dit is niet noodzakelijkerwijs een activiteit gericht op mensen met een hoog IQ.

Waarom oefenen met bijpassende puzzels?

Dit soort puzzel hem Meerdere voordelen Weten:

  • Verbeter kritisch denken : het raadsel maakt het echt mogelijk om de manier van denken op een kritische en logische manier aan te moedigen. Elke persoon zou deze functie moeten hebben, zodat ze gemakkelijk verschillende problemen van het dagelijks leven kunnen oplossen. Bovendien maakt logisch denken het mogelijk om verschillende situaties van het dagelijks leven beter te begrijpen.
  • Ruimtelijk denken verbeteren : Je moet weten hoe je objecten in de ruimte moet ordenen en manipuleren om bijpassende puzzels op te lossen.
  • Een goede manier om de hersenen te trainen Puzzels houden niet alleen de geest en de hersenen bezig, maar houden je ook actief. Door regelmatig puzzels te oefenen, krijg je een scherpere en meer geprikkelde geest.
  • Betere focus : Eén fout is genoeg om de puzzel te laten mislukken. Bovendien kunnen de laatste vallen bevatten. Je moet je dus concentreren om het op te kunnen lossen.
  • Eindelijk kun je dat doen met bijpassende puzzels Neem de tijd om te ontspannen. Bovendien kun je de tijd beter doden, bijvoorbeeld tijdens het wachten op je vlucht.
READ  COVID - 7e golf: Wat is dit nieuwe symptoom van de BA.5-variant die 's nachts toeslaat en slaapstoornissen veroorzaakt?

9-7 = 6: Je hebt maar één match nodig om deze vergelijking te corrigeren. Kun jij het juiste antwoord op dit raadsel vinden?

Zoals we al eerder zeiden, is het doel om de wedstrijden opnieuw te rangschikken om de juiste vergelijking te vinden. Voor deze puzzel mag je maar één zet doen.

De eerste stap is om het beeld zorgvuldig te volgen en alle mogelijkheden te bestuderen waarmee u een goed resultaat kunt bereiken. Neem de tijd en neem gerust pen en papier mee om je beter te kunnen concentreren.

Heb je het juiste antwoord gevonden? Eigenlijk is dat genoeg Verplaats de wedstrijd van nr. 7 naar nr. 6. totdat je krijgt 9 – 1 = 8.