Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Match: Henry en Carragher verslaan MNM in plaats van Pochettino na City / PSG

Woensdagavond verloor Paris Saint-Germain met 2-1 van Manchester City. Als de score smal leek, leken de Parijzenaars in het spel veel minder dan de burgers. Voor Thierry Henry en Jamie Carragher is MNM het grootste probleem voor het Parijse team, veel meer dan Pochettino.

Het klinkt misschien gek om te zeggen, maar Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar in dezelfde ploeg hebben is niet per se een geschenk. Paris Saint-Germain (2-1) boog woensdagavond in City Stadium en leek niet in staat het werk te doen in deze schok voor de eerste plaats in Groep A. Voor Thierry Henry en Jimmy Carragher heeft PSG hun aanval afgehouden. Het trio, dat geen defensieve inspanningen levert, zou als dat zo doorgaat afscheid kunnen nemen van de Champions League.

‘Mbappé, tweeëntwintig, moet rennen en terugkomen om te helpen’

Geen van beide adviseurs van de Amerikaanse zender CBS Sports, de voormalige spelers van de Engelse Premier League, aarzelde niet om kritiek te uiten op de wedstrijd van Paris Saint-Germain. “Zij (Paris Saint-Germain) trekken drie toeschouwers terug en hebben geen kans om de Champions League te winnen.” zei Jimmy Carragher, verwijzend naar de multinationale beweging. “De vier teams waarvan ik denk dat een van hen de Champions League gaat winnen (Manchester City, Liverpool, Chelsea of ​​Bayern München), hebben geen enkele toeschouwer in het team” hij voegde toe.

“Tot op zekere hoogte kan ik Messi bijna begrijpen. Op 34-jarige leeftijd moet hij zichzelf redden voor bepaalde momenten, maar Mbappé, die 22 is, moet rennen en terugkomen om zijn teamgenoten te helpen (…) als ik Salah zie en Mane running. Een plek voor Liverpool, De Bruyne, Mahrez, Sterling voor City, Muller en Lewandowski voor Bayern München…” De voormalige Engelse international lanceerde om het verschil in gedrag tussen Parijzenaars en spelers van favoriete teams te begrijpen om de trofee tot grote oren te verhogen.

READ  Yassin Burhan (Neuer) tekent in Nederland (Officieel)

Deze kwalificatie “Kijkers” Met betrekking tot Messi, Mbappé en Neymar bevestigde Thierry Henry dit door een tactisch aspect te introduceren. “Als je de Champions League wilt winnen, kun je niet verdedigen met zeven spelers. Dat is onmogelijk”, vuurde de voormalig Arsenal-spits voor het eerst af. “Het legt veel verdedigers bloot die soms twee of drie tegenstanders tegenkomen. Je zou in het Franse kampioenschap kunnen werken, maar niet op Europees niveau.” hij voegde toe.

‘Pochettino mag geen Pochettino zijn’

Als Mauricio Pochettino vaak wordt uitgekozen voor een speelstijl die bij PSG als onbestaande wordt beschouwd, dan wil Thierry Henry die graag verdedigen. Het probleem is dat Mauricio Pochettino bij PSG geen Pochettino mag zijn. Hoe kom je uit Mbappé of Messi of Neymar? Het is niet mogelijk. Plots werd Di Maria naar het middenveld gehaald. Die laatste had ook veel exposure en hielp niet in de verdediging.” Assistent-scheidsrechter Roberto Martinez bij de Belgische selectie.

Voor Jamie Carragher, geconfronteerd met dit mysterie, moet Mauricio Pochettino zijn koffers pakken en de hoofdstad ontvluchten. “Pochettino moet deze club verlaten. Als hij de minste kans heeft om naar Manchester United te gaan, laat hem dan snel gaan! Eerlijk gezegd zal ik het morgen doen vanwege de drie sterren”, De voormalige verdediger van Liverpool schoot zonder aarzelen. Ter herinnering: de afgelopen dagen hebben veel media, vooral via het kanaal, de Argentijnse coach naar Old Trafford gestuurd. De wedstrijd van woensdag zal de Britse kranten waarschijnlijk niet tevreden stellen.