Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Match Advance 10.0 Beste DPS: Devastation Evoker Devastation – World of Warcraft

Het is een week geleden sinds de release van Phase 2 van de pre-v10.0 en Dracthyr Evoker is beschikbaar op WoW. aan haar Ruïne specialiteit Hij mag deel uitmaken van de DPS-ranglijst en we hebben met spanning gewacht om te zien of hij zich snel tot de beste zal positioneren… of niet.

Bovenaan de ranglijst vinden we Tragedy Warlock, die wordt aangevoerd door Street in vergelijking met andere majors. Alleen Priest Libra kan tegen hem op, en laatstgenoemde maakt overigens een klinkende terugkeer in de top drie.

Aan de achterkant vinden we de Beast Mastery Hunter en vervolgens een groep van verschillende specs die heel dicht bij elkaar liggen. Deelnemen aan de top tien lijst is The Demonology Warlock, een die de afgelopen weken veel problemen heeft gehad. Voor de rest merken we op dat de behendigheid van de dief iets is toegenomen, net als de Frost Mage. Aan de andere kant krijgt Arms Warrior een enorme klap op de flank.

Evocateur Devastation bevindt zich voor het voorlaatste segment en passeert Hunter Survival en Hunter Precision. Hiervoor zijn twee belangrijke verklaringen. Ten eerste zijn de Evokers nog niet zo uitgerust als ze zouden moeten zijn. Ten tweede zijn ze gebouwd voor niveau 70 en dit is te zien aan het niveau van builds dat vandaag beschikbaar is. Spelers moeten soms hartverscheurende keuzes maken, en in Dragon Islands zullen we zien hoeveel schade de nieuwe Dragonflight-klasse kan aanrichten. En mijn pink vertelde me dat het snel de top tien zou halen.

gegevens warcraft-records