Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Neem deel aan Fracture, het slotevenement van Fortnite Chapter 3 op 3 december

niet crashen…

Op zaterdag 3 december, ga je gang Kapoteen ongewone en onverwachte sociale gebeurtenis die het einde markeert van Fortnite Chapter 3. Of je nu in een squadron zit of alleen bent, het lot van het eiland ligt in jouw handen.

Hoe deel te nemen aan het Fortnite Breakout-evenement

  • Breaking is een uniek spelevenement. Het zal gebeuren Zaterdag 3 december 2022 om 22.00 uur (CET). De spelmodus ‘Fracture’ wordt 30 minuten eerder ontgrendeld; Je kunt dus al starten voordat het evenement begint. Jij kan ook Doe helemaal mee met de actie Tot 22:40 (CET)!

  • breuk kan worden bereikt Groepen van maximaal 4 spelers. Als je niet in de groepswachtrij staat voor dit evenement, kun je emotes naar andere spelers sturen om een ​​team te vormen.

  • Heb je tijdens het evenement geen toegang tot een speciaal spelplatform? Diensten Xbox Cloud-games En de NVIDIA GeForce nu Hiermee kun je Fortnite in de cloud rechtstreeks in je webbrowser op je computer of mobiele apparaat spelen!

Let op: makers van inhoud en spelers die de laatste momenten van Fortnite Chapter 3 opnieuw willen beleven, moeten ervoor zorgen dat hun ervaring wordt opgenomen en gearchiveerd, aangezien herhalingen niet beschikbaar zijn.

Voltooi Chapter 3 soepel met de Molten Marshmallow-expressie

Om het begin van het einde te vieren, ontvangen alle spelers die vanaf 2 december om 15:00 uur (CET) tot 4 december om 8:45 uur (CET) inloggen op Fortnite bij Fortnite een voucher.Gesmolten marshmallow-symbool.

Fortnite Toasty Roast-emote

Het is nog lekkerder als het goed gegrild is.

Wat u moet doen voordat u Termijn 3 afsluit

Er zijn nog minder dan twee weken over tot het einde van hoofdstuk 3. Hier is een kleine lijst met dingen die je misschien wilt bekijken, als je dat nog niet hebt gedaan:

READ  Microids heeft eindelijk de eerste videogamevideo uitgebracht

Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4 Battle Pass

  • Voltooi de missies uit het Level Up-missiepakket – Als je hebt Terugkerend missiepakket om een ​​hoger niveau te bereiken Voltooi dit seizoen alle taken in dit pakket om items te ontgrendelen die passen bij Aida’s outfit en haar bonusstijl. Aangezien Level Up-missiepakketten slechts één seizoen geldig zijn, zijn de missies in dit pakket na 2 december 2022 niet meer beschikbaar.

Fortnite Ayida Level Up-missiepakket

Verhogingen op accountniveau worden niet gereset voor spelers met Chrome Pumpkin-doelen. Zodra hoofdstuk 3 voorbij is, kunnen ze verder gaan waar ze gebleven waren.

Vogelaanvalweek en monsterverkoopweek

22 november markeert het begin Week van de vogelaanval ! Van 22 november om 15.00 uur (CET) tot 29 november om 15.00 uur (CET) zullen er veel kippen zijn die dingen aan het dragen zijn, tot het punt dat ze de rest van de dieren vervangen. Voltooi vogelmissies om ervaring te verdienen en aanvullende doelen om beloningen te ontvangen. Upgrade pictogrammen !

Fortnite vogel hinderlaag week

Zodra de week van de aanval van vogels voorbij is, zijn zij aan de beurt Monsterlijke verkoopweek Overnemen. Van 29 november om 15:00 uur (CET) tot 3 december om 21:00 uur (CET) worden gepersonaliseerde goederen en diensten tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden. Dus je hebt wat voor je edelmetaal! Voltooi, net als de Avian Onslaught Week, speciale missies om XP te verdienen, evenals extra doelen om level-up-tokens te verdienen.

Fortnite-dealweek

Geniet van de laatste dagen op dit paradijselijke eiland.