Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Masker voor Wal-Mart-arbeiders, Disney’s Vaccin

NS Verenigde staatGrote groepen draaien de schroef één voor één vast. Confrontatie
alternatieve deltaOp vrijdag vroeg Wal-Mart al zijn werknemers om het masker terug te brengen in de gebieden waar ze zijn
Coronavirus sluw, terwijl
Disney Maak de vaccinatie verplicht voor al haar medewerkers.

Deze beslissingen komen een paar dagen na nieuwe aanbevelingen van de belangrijkste Amerikaanse federale volksgezondheidsinstantie (CDC), die opnieuw het dragen van maskers binnenshuis adviseerde in gebieden waar de verspreiding van het virus belangrijk is, zelfs voor kinderen. Personen.

Wal-Mart en zijn posities

Voor klanten is Walmart, de nummer één van de VS, van plan stickers bij de ingang van het pand te plakken om hen “agressief” aan te moedigen om het onderste deel van het gezicht te bedekken, zonder hen daartoe te dwingen. Maar het dragen van een masker zal verplicht zijn voor werknemers die in supermarkten, magazijnen en kantoren werken, of ze het serum nu hebben ontvangen of niet, specificeert Walmart op zijn website. Het bedrijf, dat sinds het begin van de pandemie herhaaldelijk de toon heeft gezet voor de instructies die moeten worden gevolgd, zal elke week de getroffen gebieden identificeren, volgens nieuwe gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention over transmissiesnelheden.

Afgelopen zomer, toen het masker in de Verenigde Staten een symbool werd van politieke voorkeur onder voor- en tegenstanders van Trump, nam Walmart een standpunt in door het verplicht te stellen het in zijn winkels te dragen, met het risico sommige van zijn klanten boos te maken. In mei, een dag nadat de CDC een versoepeling van de aanbevelingen voor maskers aankondigde, besloot de groep dat gezichtsbescherming niet langer verplicht was in zijn winkels, maar streng bleef wanneer de lokale wetgeving dit vereiste.

READ  De helft van de Amerikaanse bevolking is volledig gevaccineerd

Na Google, Facebook, Uber…

Deze week heeft Disney het masker ook opnieuw opgelegd aan zijn bezoekers in gesloten delen van zijn themaparken. En op vrijdag gaf de entertainmentgigant al zijn niet-vakbondswerkers 60 dagen om volledige vaccinaties te krijgen en begon hij gesprekken voor vakbondsmedewerkers. “Vaccins zijn het beste middel dat we hebben om deze wereldwijde pandemie onder controle te houden en onze werknemers te beschermen”, aldus de groep in een verklaring.

Google en anderen Facebook Het maakte woensdag bekend dat het alle werknemers die naar hun werkplek zijn gebracht, zal moeten vaccineren. Uber volgde donderdag, volgens Amerikaanse media. Walmart zal ook eisen dat werknemers die op het hoofdkantoor werken en degenen die in regionale kantoren werken en die regelmatig reizen, tegen 4 oktober moeten worden gevaccineerd, volgens een interne memo die door AFP is geraadpleegd. Om werknemers in de winkels aan te moedigen, verdubbelde de groep de vaccinatiepremie tot $ 150. Twitter heeft van zijn kant besloten zijn kantoren in New York en San Francisco te sluiten en alle plannen om andere sites te heropenen op te schorten.

Ambtenaren zijn niet uitgesloten: Joe Biden Het heeft donderdag een reeks maatregelen genomen om de vaccinatie in de Verenigde Staten te stimuleren, waaronder het verplicht stellen van miljoenen federale werknemers om doorlopend te vaccineren of maskers te dragen en regelmatig te worden getest.