Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De politie krijgt een Renault Grand Scenic

vlootvernieuwing politie Nationaal gaat door. Eind 2020 ontving de politie 600 exemplaren van de Peugeot 5008. Renault Grand Scenic.

De politieversies worden gemaakt bij Durisotti, een carrosseriebouwer die gespecialiseerd is in de voorbereiding en installatie van voertuigen voor onze wetshandhavingsinstanties. Het bedrijf installeert met name lichtsignalen en elektronische apparatuur in het passagierscompartiment en zeefdruk op de carrosserie. Net als bij de 5008 is de achtergrondkleur zilvergrijs, in plaats van het wit dat we gewend zijn.

Zelfs als de aankopen het resultaat waren van openbare aanbestedingen, lijkt het erop dat het land tegenwoordig de voorkeur geeft aan het bestellen van Franse voertuigen, die ook in Frankrijk worden geproduceerd. De Grand Scénic werd eigenlijk geassembleerd in Douai, in het noorden. Een manier om controverse te vermijden, zoals de Seat Leon Cupra kiezen om de Mégane RS te vervangen van de snelle interventiebrigades. Renault moest in ieder geval de verkoopprijs van exemplaren van de grootformaat MPV verhogen!

Deze Grand Scénic Police Nationale zou vanaf het begin van het schooljaar zichtbaar moeten zijn op onze wegen.

Afbeeldingen : Dorisotti

De politie krijgt een Renault Grand Scenic
READ  Wall Street stopt aan het einde van een bloeiende augustus