Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maserati Grecale uitgesteld wegens tekort

Maserati Grecale uitgesteld wegens tekort

Terwijl het ergens in november zou worden geïntroduceerd, is Maserati’s geheel nieuwe model, de Grecale, eindelijk uitgesteld tot volgend voorjaar. De fabrikant geeft er de voorkeur aan om de presentatie te wijzigen, aangezien er nog steeds geen halfgeleiders op voorraad zijn.

Maserati Grecale uitgesteld wegens tekort

De grieks Een belangrijk model voor Maserati Die zal niet voor onbepaalde tijd kunnen blijven met de enige Levante in de catalogus in het SUV-segment. Grecale zal echter moeten wachten op een kortere en goedkopere periode met een hoger verkooppotentieel.

Maserati, dat in november aan de pers zou worden onthuld voordat de commerciële lancering zou doorgaan, heeft aangekondigd dat de show uiteindelijk in maart 2022 zal plaatsvinden. Een aanzienlijke vertraging kan worden verklaard door het ontbreken van halfgeleiders, Maserati geeft er de voorkeur niet aan zijn SUV heel vroeg onthullen, als je niet snel van de productielijnen kunt komen.

Maserati Grecale verwerft het Giorgio-platform voor de Italiaanse neef Alfa Romeo Stelvio. De Trident “kloon” zal uiteraard profiteren van extra uitrusting en specifieke instellingen van het onderstel, evenals de specifieke Maserati-cabine. Dit zal het laatste model zijn dat op dit platform wordt ontwikkeld voordat Maserati geleidelijk elektrisch wordt, met name met de nieuwe GranTurismo en GranCabrio.

Meer info over: Maserati Grecal

READ  MG5 Luxury Extended Autonomy Test: de eerste elektrische stationwagen voor het grote publiek