Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Freebox Wi-Fi Repeater-updates en verhelp het vervelende probleem

Freebox Wi-Fi Repeater-updates en verhelp het vervelende probleem

Free Wi-Fi Repeater krijgt een kleine update en wordt stabiel.

Plus een nieuwe software-release voor Freebox-serverNu implementeert Free een nieuwe firmwareversie 1.7.2 voor zijn iterators. De ontwikkelaars hebben dus aangekondigd dat ze een probleem hebben opgelost dat verhindert dat hun apparaten volledig verbinding maken met Freeboxes (boxanimatie gedetecteerd en vervolgens rode LED). Bovendien zijn er veel uitgebreide stabiliteitsverbeteringen die Free niet loslaat. Om het aangegeven probleem op te lossen en te profiteren van deze nieuwe update, hoeft u alleen uw apparaat opnieuw op te starten.

Ter herinnering: een on-demand wifi-repeater is inbegrepen voor Freebox Pop- en Delta-abonnees en wordt als optie aangeboden voor € 20 voor Freebox Revolution- en mini 4K-abonnees. Het is ook mogelijk om meerdere extra toestellen bij te bestellen als uw rooftop dit nodig heeft.

Hoe weet ik of mijn Pop Wi-Fi Extender is bijgewerkt?

Ga eerst naar de Freebox Connect-app die beschikbaar is op iOS en verder Android. Op de hoofdpagina zou je een repeater moeten zien verschijnen als onderdeel van je Freebox-uitrusting. Zo niet, ga dan naar het apparatuurmenu en klik op Repeater.

U gaat vervolgens naar een pagina met informatie over uw apparaat. ga naar de “andere informatie” direct. In ons geval is update 1.6.8 al geïnstalleerd.

READ  Paniek in vliegtuig tijdens vlucht Toulouse-Rennes richting Bordeaux