Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Martial vertelde me dat dit het juiste moment was om te vertrekken”, geeft Rangnick toe.

Manchester United-coach Ralf Rangnick heeft bevestigd dat zijn Franse spits Anthony Martial van plan is te vertrekken. De Duitse coach was niet helemaal tegen zijn vertrek, maar bevestigde dat MU geen aanbod had gekregen.

Beleeft Anthony Martial zijn laatste dagen in Manchester United? Moeilijk te zeggen, maar het is de wens van de Franse Rode Duivels-spits. De 26-jarige maakte dat afgelopen woensdag duidelijk aan coach Ralf Rangnick tijdens een gesprek. “We hebben lang gepraat”, bevestigde de Duitser, die zondag werd gemeld BBC.

Met twee wedstrijden, 10 wedstrijden in alle competities en slechts één doelpunt in de Premier League behoort het voormalige Monaco niet meer tot de eerste keuzen in de aanval bij de Rode Duivels. Op zoek naar speeltijd wil hij ergens anders. “Hij vertelde me dat hij al zeven jaar bij Manchester United speelt en dat hij vindt dat het tijd is om te veranderen en ergens anders te gaan spelen”, bevestigt Rangnick.

>> Live transferperiode

We hebben geen aanbiedingen ontvangen.

De Duitser geeft toe zijn speler te begrijpen: “Ik denk dat het legitiem is. Ik kan het volgen, maar je moet ook rekening houden met de situatie van de club. Het is de Covid-periode, we spelen drie competities waarin we ambities hebben. We willen jou om te slagen.” En de coach van Manchester United vervolgde: “Voor zover ik weet hebben we geen aanbiedingen gekregen. Zolang het er is, blijft het.”

Onder contract bij MU tot 2024 is Anthony Martial geïnteresseerd in verschillende clubs die tijdens de wintertransferperiode kunnen verschijnen. De club uit Sevilla had er hun prioriteit van kunnen maken in de vorm van een lening.

READ  Nog een maand voordat Amazon klaar is om L1, L2 en de Champions Cup te streamen - PSG Channel Supporters