Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mark Cuban beweert dat Dogecoin de “krachtigste” cryptocurrency is als ruilmiddel

Sinds ik begon te accepteren Dogecoin Als een manier om in maart voor merchandise te betalen, zag de Dallas Mavericks-franchise een golf van op memes geïnspireerde cryptocurrency-verkopen, volgens teameigenaar Mark Cuban.

In een poging om deze push voort te zetten, kondigde Mark Cuban donderdag aan dat de franchise zal aanbieden “Speciale beoordelingenVoor degenen die met Dogecoin betalen tijdens de Mavericks Summer Sale.

Hoewel Dogecoin is gemaakt als een grap en nooit serieus is genomen door de makers, zegt Mark Cuban dat het een unieke use-case heeft in vergelijking met andere cryptocurrencies.

Het is een middel dat kan worden gebruikt om goederen en diensten te kopenMark Cuban legde het uit.De Doge-gemeenschap is het sterkst als het gaat om het gebruik ervan als ruilmiddel“.

In april tweette Mark Cuban dat dogecoin “Een stukje“Die mensen eigenlijk gebruiken voor transacties, al werd al eerder vermeld dat ether ook als digitale valuta wordt gebruikt.

Ethereum Het is een digitale versie van de valutaGelukkig Mark Cuban. “En dan heb je Dogecoin, dat is gewoon leuk. Maar het rare eraan [est que] Het ging van een cryptocurrency-grap naar iets dat een digitale valuta werd.

zie Mark Cuban Bitcoin meer zoals “gouden digitale kopie“Wie als valuta”, vertelde Ellen DeGeneres. Dit komt omdat bitcoin-houders hun aandelen over het algemeen voor de lange termijn houden en het als een actief beschouwen dat zal stijgen.

Maar dit betekent niet dat Bitcoin en Ether ook niet als valuta worden gebruikt. in juni, El Salvador is het eerste land dat bitcoin als legale valuta heeft aangenomenHet kan nu worden gebruikt om goederen en diensten in dat land te betalen. De Bitcoin-gemeenschap verwacht ook wereldwijde acceptatie van deze cryptocurrency, maar critici zeggen dat het te riskant en te volatiel is om als valuta te gebruiken.

READ  Een jaar na de lancering in Frankrijk wint 5G snel terrein

Ether wordt ook veel gebruikt om te betalen voor digitale activa, zoals NFT’s, of niet-vervangbare tokens, die nu een miljardenindustrie zijn.

Financiële experts staan ​​echter zeer sceptisch tegenover cryptocurrencies als geheel vanwege hun speculatieve karakter en waarschuwen dat mensen alleen moeten investeren wat ze zich kunnen veroorloven te verliezen. Sommige experts zeggen dat je vooral voorzichtig moet zijn bij het investeren in dogecoin in het bijzonder, omdat het niet de schaarste en technologische verfijning heeft die bijvoorbeeld bitcoin heeft.

In het verleden heeft Mark Cuban ook toegegeven dat Dogecoin niet de beste investering is, ondanks de bullish vooruitzichten. Hij bezit echter Dogecoin met zijn 11-jarige zoon Jake, evenals bitcoin en altcoins zoals ether.