Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marawan Brini wordt nog steeds gezocht: de acteur “zou naar het zuiden vluchten” na het ernstige ongeval dat hij ervan verdacht werd te hebben gepleegd

Marawan Brini wordt nog steeds gezocht: de acteur “zou naar het zuiden vluchten” na het ernstige ongeval dat hij ervan verdacht werd te hebben gepleegd

Hij is vooral bekend door zijn deelname aan de serie Plus belle la vie. Marwan Brini bevindt zich midden in controverse. In feite wordt de acteur momenteel gezocht door de politie van Macon. de reden ? Rechercheurs willen weten of hij op 3 augustus betrokken was bij een ongeval waarbij een jonge vrouw werd aangereden door een auto. Het is een Mercedes 4×4, die de jonge vrouw en haar hond rond 23.00 uur aan de kant zette bij de uitgang van een nachtclub. Het slachtoffer heeft momenteel meerdere verwondingen. Na het ongeval ging de bestuurder ervandoor.

De auto is gevonden in de buurt van een nabijgelegen stad en is van Marwan Brini. Nadat hij was gewaarschuwd, ging de politie naar zijn huis, maar de acteur was nergens te bekennen. Erger nog, hij wordt ervan verdacht naar het zuiden te zijn gevlucht. Voorlopig willen onderzoekers alleen zijn getuigenis horen. Als de dader oorspronkelijk door de politie werd gezocht, overwogen de autoriteiten vergelding tegen de achtergrond van drugshandel. In feite zou het slachtoffer, een drugsverslaafde, in het vizier kunnen zijn van een man die wraak kwam nemen. Vanaf nu vermoeden de rechercheurs dat de acteur de jonge vrouw en haar hond heeft neergeslagen en is weggelopen.

Marouane Brini werd niet gevonden: de acteur zou weglopen

Onze collega’s van het Journal du Son-et-Loire, die de zaak ontdekten, schetsten: “Er is op dit moment geen aanklacht tegen hem, maar hij moet eerst als getuige worden gehoord, de verdachte is volgens onderzoekers de bestuurder van de Mercedes op de avond van de beroemde 3 augustus.Hij legt dagelijks uit, maar waar is Marwan Brini? Rechercheurs zijn actief op zoek naar de acteur. Het valt nog te bezien of hij in de auto zat op het moment van het ongeval.

READ  certificaat. 'Nadat ik de ziekte van Crohn had, besloot ik me niet meer te schamen'