Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julie Petrie: Ze is geopereerd aan kanker en de zangeres bracht haar nieuws

Julie Petrie: Ze is geopereerd aan kanker en de zangeres bracht haar nieuws

op 67 Julie Petrie heeft een moeilijke beproeving doorgemaakt. Afgelopen februari maakte de zangeres bekend een paar maanden vrij te nemen om te herstellen. “Ik ben je de waarheid schuldig.”zei ze voordat ze onthulde dat ze dat had gedaan Endometriumkanker. “Soms gaat mijn hart tekeer. Ik ben klaar om te vechten, ik ben een vechter. Ik heb je steun nodig, dat je hier bent, dat we samen zijn, Eve’s tolk bleef opstaan. Misschien vechten we samen. Ik weet dat als ik aanwezig ben, dat me een goed gevoel geeft. Ik ga echt tot het einde van mijn gevecht. »
Gespeeld op 7 maart, slaagde Julie Pietri erin haar fans op het podium te vinden. En hij wil dat het verbeterd wordt.

“Ik vertrouw mijn lichaam. Ik ben geopereerd. Ik heb radiotherapie gehad, enz. Ze is meestal achter me. Vandaag is het vijf maanden geleden dat ik de operatie heb gehad, dus het is eindelijk heel recent. Maar ik heb geen zin het, ik nam gewoon het podium.”, verheugde zich op Waves Europe 1 op dinsdag 8 augustus. Kies een zanger als Florent Pagny of Frédéric Mitterrand Zijn strijd tegen de ziekte verspreiden.
“Het is absoluut noodzakelijk om snel te overleggen, want zie je, hij wordt heel goed behandeld. We werken natuurlijk, voegde ze eraan toe. Ik zei niet dat het een cakewalk was, maar vertrouw op je lichaam en zeg tegen jezelf dat dit soort strijd vanaf het begin de moeite waard is om te vechten. »

Julie Petrie: “We praten heel weinig over andere vrouwelijke krabben”

“Ik ging weer naar het podium, en toen wilde ik vooral praten over en contact maken met deze kankers waarover niet veel is gesproken. Dit zijn vrouwelijke kankers. Endometriumkanker, we praten er nooit over.”Ik heb spijt van Julie Petrie. We praten veel over borstkanker, maar niet zozeer over andere vormen van kanker bij vrouwen. » Omdat het licht op groen stond voor de zangeres, besloot ze zich in te schrijven voor een Curie Instituut.
Zo zal een preventieve campagne worden gelanceerd. Pink October is niet alleen voor borstkanker.voegde ze eraan toe. Nieuws dat fans van Julie Petrie zeker zal geruststellen. Wat de zangeres betreft, ze is blij de scènes te vinden waar ze zo van houdt. Na een harde strijd.

READ  Naji is trots op zijn vrouw, Melanie Paige