Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na zijn hartoperatie kalmeerde de wonderbaarlijke Michel Drucker niet

Na zijn hartoperatie kalmeerde de wonderbaarlijke Michel Drucker niet

pauze

Op bijna 81-jarige leeftijd is de anime-ster niet van plan met pensioen te gaan. Over twee weken is hij weer in de lucht.

pensioen? Te weinig voor hem. Hij is bijna 81 jaar oud, ondanks hartproblemen die hem zijn leven hadden kunnen kosten en hem in het ziekenhuis de bijnaam “Terminator” opleverden. Michaël Drucker Plan geen rust. ster presentator Het bereidt zich voor om op 27 augustus aan zijn 59e seizoen op televisie te beginnen.

“Toen de chirurg (…) me adviseerde om het rustiger aan te doen, antwoordde ik: Je maakt een grapje: als je het geluk hebt een passie als baan te hebben, stop dan nooit. Vandaag 80 zijn, is niet jouw leeftijd”, legt uit. de tachtigjarige, in een interview. TVMagazine.

Drucker was bang om uit de lucht gegooid te worden

Drie jaar na zijn eerste grote hartoperatie werd hij begin februari met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor controles, waardoor zijn show on hold werd gezet. Hoewel hij oorspronkelijk in april zou terugkeren, onderging hij eind maart opnieuw een operatie. “Deze keer begon ik mezelf te vertellen dat het gekookt was”, gaf de wekelijkse presentator toe. Ik kan niet wachten tot zondag Het wordt zondag om 12.00 uur uitgezonden op France 3.

Hij gaf toe dat hij de “pijnen” had doorgemaakt om van de antenne te worden gegooid. “De directie van France Télévisions, die me niet wilde laten gaan, vroeg me te stoppen paranoïde te zijn”, zegt hij.

READ  Kate Middleton heeft “een stap omgeslagen” in haar kankerbehandeling