Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manon Van en Jordan (10 paar) nog steeds samen sinds de schietpartij? Wij hebben het antwoord

10 perfecte paren 5

Geschreven door Betty Ramez in .

tegoed: varruecos

Terwijl Jordan en Manon Fan langzaam dichter bij elkaar komen in 10 perfecte paren, zijn ze dan samen geweest sinds het einde van de opnames? Wij hebben het antwoord!

De afgelopen dagen is het vijfde seizoen van 10 perfecte paren In volle gang op TFX. Het minste wat we kunnen zeggen is dat er al verzoeningen gaande zijn in de villa. tussen Sarah Lopez En Ahmed of zelfs Roman en Giovanni, de kandidaten verspilden geen tijd aan het zoeken naar wat bij hen paste en meer als verwantschap. Dit is in het bijzonder het geval van Jordan, die lijkt te aarzelen tussen Manon Van en Anisa. Echter, zoals we weten, zal de beroemde ch’ti uiteindelijk in de ban raken van de voormalige kandidaat van Marseille. Bovendien komt hun chemie echt tot uiting in de afleveringen.

Manon Van en Jordan nog steeds samen sinds het filmen van 10 perfecte koppels? – tegoed(en): vaarruecos

Maar zijn de twee geliefden na enkele maanden filmen van de show nog steeds samen? Volgens blogger Vaarruecos is hun verhaal sterker dan ooit. Zo legt hij uit: “Ja, ze zijn samen sinds het einde van 10 perfecte paren. Het beweegt niet!” Het volstaat te zeggen dat het programma hen in staat stelde grote liefde te ontmoeten. Bovendien hebben Manon en Jordan het moeilijk om zich te verbergen omdat ze op hun sociale netwerken op dezelfde plaatsen op hetzelfde tijdstip verschijnen. Zo kunnen we zien dat ze onlangs rond een meer dwaalden voordat ze zichzelf een heerlijke pauze gunden met een chocoladetaart.

READ  Sterrenchef Michel Troagros eiste 1,6 miljoen euro van zijn verzekering, en justitie "weigert" zijn verzoek.

De verhalen die blijven bestaan ​​na het fotograferen van 10 perfecte koppels

Maar Manon Fan en Jordanië Ze zijn niet de enigen die de liefde op de set hebben gevonden. Dit is vooral het geval bij Sarah Lopez en Tom Bruce die niet hebben geaarzeld om een ​​paar maanden samen te verschijnen.. In plaats van een mysterie te willen bewaren, lijken ze stapelverliefd op elkaar. Voor Anthony Mathieu en Roman is het ook liefde om lief te hebben, ook al is het conservatiever. Verder vertelde de mooie brunette onlangs op haar Instagram-account over astrologie. Een duidelijk teken dat hij nu een relatie heeft met Romney die alles duidelijk maakte zodra hij aankwam: het is zijn grootste passie.