Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben invalide sinds de schietpartij”… Muriel Robin raakte gewond tijdens het filmen van de serie

schiet de Mijn engelDe miniserie, die donderdag 13 januari op TF1 werd uitgezonden, viel Muriel Robin, die geblesseerd was, niet gemakkelijk af. De actrice zal geopereerd moeten worden.

naar Mijn engelEn TF1’s nieuwe mini-serie, Muriel Robin Ze speelt Susan, een vrouw die wanhopig op zoek is naar haar dochter die een paar jaar geleden is verdwenen Ze keert terug naar haar jeugdscène om te filmen. fantasie die is gebeurd Award voor beste serie op het Past Fantasy Festival, werd eigenlijk gefilmd in de Haute-Loire, in de sector Chambon-sur-Lignon. Gebied Muriel Robin, die al heel lang in Saint-Étienne in de aangrenzende provincie van de Loire woont, weet heel goed: “Mijn ouders stuurden me naar een kolonie daar toen ik 12 was. Onze gemeenschap was niet veel, want Le Chambon-sur Lignon is altijd redelijk elegant geweest.”

tijdens het filmen Mijn engelEr was een fysiek moeilijk moment toen ik werd mishandeld.”

Als ze blij is deze hoek te vinden die ze zo goed kent, Muriel Robin Hij die met een hond speelde die hij niet wilde, herinnert zich deze schietpartij ook vanwege de kou daar, maar ook vanwege zijn verwonding daar. “Ik zal ook aan mijn schouder geopereerd moeten worden”, zegt de actrice tegen haar co-sterren. duur. Tijdens het filmen was er een fysiek moeilijk moment omdat ik ruw werd behandeld. Mijn schouder was gebarsten. Als links een beetje beschadigd is, zal ik geopereerd moeten worden aan mijn rechterschouder. Dat is het nadeel, want ik ben sinds de schietpartij gehandicapt.”

READ  LeBron James bekritiseert het einde van 'Squid' en maakt de maker van de serie boos

Muriel Robin is geblesseerd maar begaan

Hoe dan ook, ik ben blij de Haute-Loire te vinden, een heel mooi gebied om voor te stellen. Daarna vond ik het heerlijk om deze geweldige serie te filmen. Je weet nooit wat er gaat gebeuren.”Voegt Muriel Robin toe die ons heeft gevangen Over zijn rol in deze klassieke en meeslepende thriller. “Dit onderwerp van vrouwenalcoholisme raakt me erg. Ik zou heel graag op een dag een tv-film willen maken over dit specifiek, maar omgaan met de verslaving van meneer Iedereen aan alcohol zijn niet alleen de mensen die risico lopen. Ik heb mijn wens voor mijn product uitgesproken Mijn engelen de scenarioschrijver van de serie, Najjar Javadi, benaderde dit onderwerp met het karakter van Susan. Sommige vrouwen zullen zichzelf herkennen in wat je zegt, in hun strijd om eruit te komen…”, Hij vertelde ons Muriel Robin.