Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manon Azim (Mercato) kondigt haar scheiding aan van Vinny Dargaud (thuisscènes)

Manon Azim (Mercato) kondigt haar scheiding aan van Vinny Dargaud (thuisscènes)

Video – De twee acteurs, die altijd heel geheimzinnig zijn geweest over hun relatie, zijn tien jaar getrouwd.

Momenteel is ze donderdagavond aanwezig op TF1 in de serie Mercato, waar ze het opneemt tegen Arnaud Ducret. Het is elke avond op de M6 huis scènes, In de rol van Leeuw. Manon Azim en Vinny Dargaud waren tien jaar een koppel. Maar de actrice heeft zojuist haar breuk officieel gemaakt.

Ik ben klaar. Wij waren getrouwd. We woonden tien jaar samen en hadden een hele mooie relatie, maar die eindigde.Manon Azim maakte de aankondiging op zondag 31 maart in het programma ‘Thiqat’, dat wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van Siham.

De actrice neemt haar privéleven zelden in vertrouwen. “Ik ben een vrijgezel”Ze geeft schaapachtig toe voordat ze zichzelf verontschuldigt: “Ik praat er niet over omdat het een te groot deel van mijn leven is. Het gaat niemand aan behalve ik. Van wie ik houd en voor wie mijn hart klopt, dat is mijn werk.”

Geheim over haar privéleven

Het oude gezegde “Laten we gelukkig leven, verborgen leven”Het is nog nooit zo goed gedaan. “Gedurende de tien jaar van onze relatie hoefde ik maar één foto met hem te maken.”Met een beetje spijt legt ze uit: “Ik had naar mezelf moeten luisteren. Ik weet niet waarom ik dat deed.” “Het maakt niet uit, het is een deel van mijn leven.” Ondanks alles plaatst het de actrice in perspectief. Wat betreft de kwaliteit van haar relatie vandaag met Vinny Dargaud, antwoordt Manon Azim, citerend uit het lied van Rita Mitsuko: “Liefdesverhalen eindigen over het algemeen slecht.”.

En in de toekomst hoopt de actrice hetzelfde te zijn “Blij met mijn gezin en in mijn privéleven.” “Ik hou ervan om een ​​gezinsleven te hebben, een gezinsleven. Het is heel belangrijk voor mij. Sinds ik 10 jaar oud was, wilde ik kinderen hebben.”zij voegt toe.

READ  Superman - Legacy: Sara Sampaio is Eve Teschmacher en Skyler Gisondo is Jimmy Olsen!

Zie ook – “Het is waar modernisme”: Frédéric Burally kondigt een revolutie aan in “house scenes”

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >