Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanouna verdedigt Manu Levy in de film Touche pas à mon poste

Cyril Hanouna verdedigt Manu Levy in de film Touche pas à mon poste

Cyril Hanouna in “TPMP”
Schermafbeelding

video- Uit onderzoek van de krant Liberation blijkt dat de presentator van de NRJ-ochtendshow door verschillende voormalige medewerkers wordt beschuldigd van intimidatie. Een artikel dat niet voorbij gaat aan de C8 onruststoker.

Een nieuwe projectorbeweging waar NRJ niet zonder had kunnen komen. Na afscheid te hebben moeten nemen van Sébastien Caouette, beschuldigd van aanranding, zag de radio een andere presentator veroordeeld worden. Dit keer vanwege giftig gedrag en vermeende intimidatie.

Overbelasting op het werk, bedreigingen, driftbuien, seksisme… launch Ik verzamelde getuigenissen van een twintigtal mensen die samenwerkten met Manu Levy, de kijkcijferskampioen van zijn programma “Manu dans le 6 – 10”. De krant constateert dat vier oud-werknemers zover zijn gegaan dat zij een arbeidsrechtbankprocedure zijn gestart.

Cyril Hanouna valt de Bevrijding aan

'Ik heb dingen gezien, jongens, sorry… het is gewoon dat 'Ja, hij belde ons en zei dat het morgen goed met je zou gaan, en hij sms'te ons om één uur in de ochtend.'…Dit is belachelijk.”protesteert op woensdag 3 april Cyril Hanouna in “Touche pas à mon poste.” “Een ander artikel als dit is een vod.”voegt de gastheer toe.

“Nogmaals, de Bevrijding heeft het over hen omdat ze mij ook hebben onderzocht. Bevrijdingsonderzoek, om zo te zeggen, zoals Manu Levy ooit zei.” “Het nummer zou 11 seconden moeten duren, niet 12.”Ik kan je vertellen Bevrijding, je kunt samen met mij onderzoek doen. Omdat ik mijn team ook in het weekend bel. Cyril Hanouneh vervolgt voordat hij toevoegt: “Manu Levy is een radioster. Deze journalisten lijken de wereld te ontdekken.. “Hij heeft het recht om te eisen.”zegt Guillaume Genton.

READ  Een medium bevestigt dat ze zich in een ‘jongevrouw met gekruiste benen bij het water bevindt’.

Van zijn kant ontkent Manu Levy, wiens echte naam Emmanuel Levy is, deze beschuldigingen volledig: “Ik ben veeleisend, nauwgezet en streng, maar ik heb nooit iemand geminacht. Ik kan creërenZekeringen “in de studio, maar nooit om mij voor de gek te houden.”. Hij wordt bijgestaan ​​door Gaël Sanquer, directeur van NRJ Antennas, die dat in Libération uitlegt “Dertien seizoenen is Manu nooit het onderwerp geweest van het geringste officiële rapport.”

Zie ook – “Het verlangen van Cyril om aanhankelijk te worden”: Valérie Benaim reageert op de kritiek op de weekendeditie van “Touche pas à mon poste”

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >