Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle: Dit is het kant-en-klare excuus dat ze kan gebruiken om niet met Harry naar Groot-Brittannië te komen

Meghan Markle: Dit is het kant-en-klare excuus dat ze kan gebruiken om niet met Harry naar Groot-Brittannië te komen

Sinds hij naar Californië vertrok om daar een nieuw leven te leiden, Prins Harry Hij heeft echter nooit de kans gemist om terug te keren naar zijn familie, met zijn vrouw en vooral zonder haar.

Omdat Meghan Markle door haar afwezigheid opvallender is geworden, tot het punt dat sommige bronnen zeggen dat de hertogin van Sussex zou zijn gevonden Het perfecte excuus U hoeft niet langer naar Groot-Brittannië te komen.

Prins Harry wordt steeds bekender, terwijl Meghan Markle verdwijnt

Het overhaaste nieuws van Prins Harry over de ziekte van zijn vader zegt veel over de diepe band die Prins Harry nog steeds heeft met zijn familie. Ondanks zijn verrassende ontdekkingen over de familie Windsor, onderhoudt hij zijn familie en familiebanden Niet ongevoelig voor verantwoordelijkheden Toevertrouwd binnen de koninklijke familie.

Meghan Marklezij, Zo zouden wij het niet horen. De hertogin van Sussex wil niet meer naar Groot-Brittannië, zoals blijkt uit haar aanwezigheid met haar man in mei ter gelegenheid van 10 mei.j verjaardag Invictus-spellenzeer kwetsbaar.

Spiegel. En niet voor niets, nu de Britse rechtbanken besluiten de hertog en hertogin van Sussex geen zekerheid te verlenen wanneer ze aankomen, zullen ze zich zeer bedreigd voelen. “Meghan heeft geen zin om naar Engeland te komen omdat ze daar niet erg populair is. Harry niet, maar het is niet hetzelfde. (…) De memoires en interviews van de 'understudy' waren eerlijk gezegd absoluut gruwelijk. Ze heeft nu het perfecte excuus niet te komen omdat Harry verloor. “Zijn zaak is voor hun veiligheid.”“, legt de koninklijke correspondent uit.

READ  Julia Ducornu onthult Agatha Russell in een nachtmerrie die Cronenberg waardig is