Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

'Ik had meer verwacht': Isabelle Huppert was teleurgesteld door het gejoel op het podium in haar nieuwste toneelstuk, dus vroeg ze om meer!

'Ik had meer verwacht': Isabelle Huppert was teleurgesteld door het gejoel op het podium in haar nieuwste toneelstuk, dus vroeg ze om meer!

De rest volgt na de aankondiging

Isabelle Huppert speelde onlangs in het Théâtre de la Cité in Parijs een toneelstuk dat het tragische liefdesverhaal vertelt tussen keizer Titus en prinses Berenice, verdreven uit Rome. Deze kamer Berenice Door Jean Racine. Zeer respectabel werk. Zozeer zelfs dat als we ze een beetje heroverwegen, zoals Romeo Castellucci deed voor deze representaties, het onaangenaam kan zijn. Op dinsdag 19 maart aarzelden de kijkers niet om de actrice uit te schelden, die, zo zeiden ze, onhoorbaar was.

Er was een zekere spanning merkbaar onder het publiek, onder de toeschouwers. “Shhh”, “roo”, “hou je mond”, zoals we hoorden van onze collega’s van de Huffington Post, die eraan toevoegden dat de journalist van Le Figaro Alban Barthelemy, die ter plaatse aanwezig was, aangaf dat deze “kleine chaos” Dat gebeurde niet en hinderde Isabelle niet, maar Huppert, die ondanks de kritiek het publiek aan het einde van de show bleef begroeten. We kunnen ons, ondanks deze wens om waardig te blijven voor het publiek, nog steeds voorstellen dat de actrice een beetje bedroefd was door deze reacties. Nou helemaal niet! “Ik was teleurgesteld, ik had meer verwacht! Ik verwachtte veel van Romeo Castellucci, ik was erg teleurgesteld…“, reageerde ze tegen de groep c voor jou Deze dinsdag 2 april met duidelijk sarcasme en doet vervolgens alsof hij het met deze opmerkingen eens is.

Isabelle Hubert kon niet meer van streek zijn

De onverwachte reactie verraste Anne Elizabeth Lemoine en haar bende. Maar degenen die van Baskenland houden, maken natuurlijk een grapje. Ze had duidelijk liever gezien dat het stuk unaniem was: “Ik hoopte dat dit niet zou doorgaan (boegeroep, noot van de redactie).Maar het beïnvloedde haar eigenlijk niet meer dan dat:Het was het einde van de show, dus zelfs als het doorging, was het toch voorbij.“We kunnen dus concluderen dat ze blijk gaf van een grote mentale kracht, omdat ze zonder veel problemen met kritiek om kon gaan.

READ  Matt Michele Mannini, directeur van Good Night Kids

Ze verduidelijkte echter dat “dit niet mag worden gereproduceerd”, wat aanleiding gaf tot boegeroep van het publiek. Ze wil dat deze toneelbewerking van Romeo Castellucci meer respect krijgt. Ter herinnering: voor dit stuk zal ze tot mei 2025 internationaal toeren in Milaan, Genève, Clermont-Ferrand, Napels en zelfs Rennes.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging