Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charles III Cancer: Deze sexy knipoog naar Camilla Parker Bowles midden in de paasmis

Charles III Cancer: Deze sexy knipoog naar Camilla Parker Bowles midden in de paasmis

De koninklijke familie maakt een ingewikkelde periode door: na maandenlange stilte maakte Kate Middleton een paar dagen geleden bekend dat ze aan kanker lijdt. Charles III van zijn kant lijdt ook aan een ziekte. De koning is bereikt Van een vorm van kanker. Zijn ziekte werd ontdekt na een prostaatvergrotingsoperatie die hij afgelopen januari onderging.

Sindsdien ondergaat Charles III een behandeling met vooraanstaande specialisten om terug te keren naar het pad van koninklijke plichten. Hij “Hij blijft positief over zijn behandeling en hoopt zo snel mogelijk terug te keren naar de volledige publieke dienst.” Kensington Palace onthuld. Om hem te helpen de herstelperiode door te komen, kan hij op haar vertrouwen Ondersteund door zijn vrouw Camilla Parker Bowles.

Charles III en Camilla zijn erg achterbaks

Camilla staat altijd voor hem klaar, zelfs tijdens ziekte en na verloop van tijd. Het koppel heeft bewezen een ijzersterk duo te zijn Wij zijn klaar om alle uitdagingen te overwinnen. Hun medeplichtigheid is duidelijk zichtbaar tijdens koninklijke evenementen… Charles III en Camilla verdubbelen hun uitingen van genegenheid en zien er meer verenigd uit dan ooit!

Op deze dag, zondag 31 maart Koning Charles III woonde de paasmis bij. Bij deze gelegenheid verzamelden fans van de Britse koninklijke familie zich nabij Windsor Castle. Terwijl de koning ervoor zorgde dat hij uit de buurt van de menigte bleef om zichzelf te beschermen, sprak hij nog steeds met mensen die hem kwamen opzoeken. Hij nam de tijd om zijn koninklijke onderdanen te begroeten.

De koning durft grapjes te maken over Camilla

Nadat ze warme steunbetuigingen naar de koning hadden gestuurd, vroegen deze mensen hem de strijd tegen de ziekte voort te zetten : “Geef nooit op, blijf doorgaan” “Wij wensen u veel succes”, “Schiet op en herstel en kom snel terug”Zij kondigden aan.

READ  De "vermakelijke" tweeters zijn diep verdeeld over het concept van de show en medepresentator Yuan Ryu.

Charles III was enorm aangedaan door deze opmerkingen, dus maakte hij van de gelegenheid gebruik om een ​​grapje over zijn vrouw te maken. Terwijl hem nog werd verteld dat hij voor zichzelf moest zorgen en snel moest herstellen, stuurde Charles vervolgens glimlachend een bericht naar zijn vrouw Camilla: 'Ik volg alleen de instructies.', Het is om uit te leggen. Een grap die niet onopgemerkt bleef!