Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Man valt twee stewardessen seksueel aan en wordt vastgebonden door passagiers

De feiten kwamen afgelopen weekend aan het licht op een passagiersvliegtuig van Philadelphia naar Miami. Passagiers boeiden de man met ducttape.

De feiten die ik noemde CNN, afgelopen weekend op een Amerikaans passagiersvliegtuig van Philadelphia naar Miami. Het was een vliegtuig van Frontier Airlines. Een dronken passagier schonk, na twee drankjes te hebben gedronken, een derde drankje over hem in. Zonder shirt dwaalde de man door het hokje en viel twee stewardessen seksueel aan door hun borst aan te raken.

Een derde stewardess zei hem te kalmeren, volgens een politierapport van CNN, en hij werd door de passagier “met gesloten vuist in het gezicht geslagen”.

Volgens de video van het incident schreeuwde de man, die door het personeel op een T-shirt werd gevonden: “Je bent walgelijk!” , of “Mijn ouders zijn meer dan twee miljoen dollar waard!”

Drie tellen

Als reactie op zijn gedrag werd de persoon door de passagiers vastgebonden op een stoel. Op de beelden is te zien hoe hij wordt ingehaald door een passagier en gewikkeld in ducttape.

De politie zei dat een officier en “passagiers in de buurt de verdachte betrapten en hem vastbonden aan de stoel en hem vastbonden om zijn veiligheidsgordel voor de rest van de vlucht te verlengen.” Amerikaan, tot de komst van de politie

Na het incident schortte de luchtvaartmaatschappij in eerste instantie de tijd op om onderzoek te doen met de stewardessen aan boord die dag. Geconfronteerd met kritiek van de vakbond van stewardessen, die de “onderbuikreactie (…) op een korte video die niet het hele incident liet zien” aan de kaak stelde, bood Frontier Airlines uiteindelijk haar “steun aan aan alle stewardessen, inclusief degenen die werden aangevallen op die vlucht”, aldus een verklaring van CNN.

READ  Inkomstenbelasting, woningbelasting, onroerendezaakbelasting: dit is de belastingkalender voor 2022

Volgens het politierapport werd de persoon drie keer ten laste gelegd.

Clarice Martin BFMTV-verslaggever