Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In vaccins wordt de sfeer gespannen

Getuigenissen – Aanbevelingen – In vaccinatiecentra is het plattelandsklimaat drastisch veranderd. Sommige patiënten komen om hun gezondheidsverklaring te valideren, maar proberen geen injecties te krijgen.

«gouden eeuw vaccinatie Het was in januari en februari“,” herinnert Saliha Griffin, de apotheker en hoofd van het Gayant Expo Vaccine Centre in Douai, opgewekt. Ze herinnert zich specifiek dat ze in februari een patiënt bezocht. Nadat de man zijn eerste injectie had gekregen, keerde hij terug om een ​​grote kom zelfgemaakte fruitgelei te serveren aan de gemobiliseerde teams. Allemaal vergezeld van een bericht. “Ik dacht dat ik je ook een beetje plezier kon geven, staat er geschreven. Op 13 maart ben ik terug voor de tweede dosis. Ik zou, indien mogelijk, de verpakking terugnemen».

«Sindsdien is de houding van de patiënt drastisch veranderdGeldige Griffin zucht. We zien veel mensen binnenkomen en klagen dat ze onder een dictatuur staan, en ze zijn boos. Ik ben een medewerker genoemd»Betreurt het hoofd van het centrum.

De afgelopen weken loopt een nieuwe generatie vaccinkandidaten achteruit door de deuren van de centra. Het werd aangekondigd door Emmanuel Macron op 12 juli,

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 80% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Covid-19: AXA lanceert 300 miljoen euro om slachtoffers van de epidemie in restaurants te compenseren