Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gewelddadige passagier opgenomen in zijn stoel na aanvallen van stewardessen

Een 22-jarige Amerikaan werd op een vlucht van Philadelphia naar Miami door een bemanningslid en passagiers aan zijn stoel geplakt. Dronken had hij twee stewardessen aangeraakt en een andere geraakt voordat hij werd overmeesterd en gearresteerd zodra het vliegtuig landde.

Soms zijn de passagiers in het vliegtuig storender dan de overlast zelf. Een 22-jarige Amerikaan die tussen Philadelphia en Miami reisde, moest volgens rapporten door een bemanningslid in zijn stoel worden ingecheckt met de hulp van andere passagiers. Noord geluid Informatie overzetten van CNN. Dronken en met ontbloot bovenlijf zwervend in het geschreeuw van het vliegtuig, had hij op twee stewardessen gewed voordat hij een andere raakte.

Vóór zijn immobilisatie was de zogenaamde Max Berry agressief tegen alle passagiers in het vliegtuig en beweerde dat zijn ouders “meer dan twee miljoen dollar waard zijn”. Aanvankelijk filmden verschillende passagiers een brullend gebrul voordat ze de stewardessen aanvielen en werden uiteindelijk overmeesterd. Een andere video toont hem volledig vastgelijmd aan zijn stoel, maar nog steeds in staat om te schreeuwen.

Reservering

Ondanks dit ongewone luchtavontuur werd de vlucht van Frontier Airlines niet gekaapt en kon onder normale omstandigheden landen. De politie wachtte echter op de hooligan en nam hem in hechtenis zodra hij uit het vliegtuig stapte. De luchtvaartmaatschappij verdedigde haar werknemers nadat ze hun schorsing overwogen hadden in afwachting van een onderzoek. De video’s laten geen twijfel bestaan ​​over het gedrag van de jongeman en de noodzaak hem te immobiliseren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud:

READ  De migraties van Freebox Delta Pop lopen weer bijna stil