Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Man of the Match tegen Spanje, Tom Boone wil zijn “beste op de Olympische Spelen” bereiken.

De auteur van een dubbel in de openingswedstrijd van de Red Lions in Euro Hockey, Tom Pong Kiezen”man van de wedstrijdDoor de Europese Unie (EHF), zaterdag in Amsterdam, na de 4-2 overwinning van België op Spanje.

Nog een bonus voor speler Leopold, die bij de start van het toernooi zijn 300ste kopbal vierde. Met 126 doelpunten die hij sinds 2012 voor België heeft gescoord (nadat hij sinds 2008 voor het nationale team speelde), is de 31-jarige Brusselaar meer dan ooit de meest productieve spits in actie deze twee weken in het Wagener Stadion. “Persoonlijk is het altijd een goed idee om snel te scoren in een toernooi. Naast dit behaalde succes als team, is vooral goed voor mijn moreel een goed herstel van mijn blessure. Ik had het moeilijk om terug te komen en het duurde langer dan verwacht, maar nu heb ik het gevoel dat ik op de goede weg ben. Ik wil me blijven verbeteren en laat op dit EK en vooral op de Olympische Spelen mijn best doen“, Vertel Tom Pong, bijzonder tevreden met de prestaties van de Red Lions.


►►► Om ook te lezen: Euro Red Panthers: Een plek voor jongeren


Na de tegenslag tegen Nederland was de wedstrijd veel beter, omdat we meer aanwezig waren en beter met de bal omgingen.De twee doelpunten van de topscorer in de Belgische competitie werden gescoord door een strafschop (computer), naast een andere computer die werd gedraaid door de specialist in het veld. Alexander Hendriks. De eerste heeft een bounce en de tweede is op een rechte fase. “Met 3 pc’s van de 8 is dat een zeer positief percentage“, Voeg toe Zegen. “Hoewel Alexander nog steeds veel betere statistieken had. We hebben het heel goed gedaan vandaag. Het is belangrijk om te weten dat we altijd bezig zijn met leren. We zullen vandaag geen fasen presenteren die op een later tijdstip kunnen slagen. Het doel hier is om te winnen door zo min mogelijk te laten zien.

READ  In afwachting van WTCR ... een interview met Tom Coronel