Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maifa Ghannam: Heel dicht bij een man die hem als “gevaarlijk” beschouwt, schokte deze foto het internet!

De mooie brunette is een van de beroemdste kandidaten voor de familie Marseille. Maifa Ghannam heeft echt een vurig humeur. Schoonheid dringt zich tijdens het filmen heel snel op. Ook in het nieuwe cross-country seizoen kwam Miva Gaynam in conflict met meerdere kandidaten. Ze had vooral moeite om te accepteren dat haar ex-man, Greg Yega, de bladzijde in hun verhaal had omgeslagen. Marseillais is al sinds deze shoot met Mélanie ORL. De twee tortelduifjes houden niet op met het tonen van hun geluk op sociale netwerken. De mooie blondine, die jaloers was op haar minnaar, vroeg ook om de naam Mifa in haar laatste liedje te verwijderen. Marseille aarzelde niet om hem te behandelen. Ondertussen werd Maifa Ghannam controversieel op het internet door te verschijnen met een man die als “gevaarlijk” werd beschouwd.

Maifa Ghannam: Netizens zijn geschokt door haar kameraden

Gisteren plaatste het meisje een foto op Instagram waardoor veel netizens met haar in contact kwamen. Mifa Ghanam Al geposeerd met Pierre Dadac. Deze man van Frans-Poolse afkomst staat in Spanje terecht voor fraude en witwassen. Hij wordt ook beschuldigd van internationale wapensmokkel. Het lijkt erop dat de mooie brunette heel dicht bij deze man staat. Bij het uitleggen van haar post schreef Marseillaise ook een Dadak vergezeld van een pistoolemoji. Vreemd genoeg lijkt Maifa Ghannam er trots op met deze persoon te praten. Het herhaalde gebruik van Marseillaise heeft echter veel internetgebruikers van streek gemaakt. We kunnen deze opmerkingen in het bijzonder lezen: “Maïs!!! Dit meisje is erg gevaarlijk geworden, hier maakt ze reclame voor deze zeer beroemde man” of Vergezeld door een oplichter en wapenhandelaar. Maar valsspelen, dat weet je al. Stevig, vanwege het verlangen om je vleugels te verbranden, zul je eindigen met een klein meisje. En jij, wat denk jij?

READ  "We leven in een gekke wereld!"